tomask Odesláno 19. duben 2006 Odesláno 19. duben 2006 nemate nekdo prebytecny CD changer k orig. peugeout radiu ??? Citovat
LubošK Odesláno 19. duben 2006 Odesláno 19. duben 2006 Mám, nepoužívám, rád prodám. Jako bývalému hifistovi mi to sice rve srdce, ale v autě normálně poslouchám stejně jen ČR1 a ten měnič využívám asi tak 1 km z 1000. Kolik dáš (a to včetně zaslepení té díry, která tam místo toho vznikne, aby to manželka nepoznala)? Citovat
tomask Odesláno 20. duben 2006 Autor Odesláno 20. duben 2006 Původně zaslal: LubošK Mám, nepoužívám, rád prodám. Jako bývalému hifistovi mi to sice rve srdce, ale v autě normálně poslouchám stejně jen ČR1 a ten měnič využívám asi tak 1 km z 1000. Kolik dáš (a to včetně zaslepení té díry, která tam místo toho vznikne, aby to manželka nepoznala)? a funguje normalne?? cte to vypalovana cd, cd-rw ?? cetl jsem vsude mozne same negativni ohlasy..tak bych se s tim nerad trapil...ja mam pod radiem normalni odkladaci plochu, takovej kastlik, tak bych ti ji dal abys tam nemel diru...cenu bych si predstavoval tak 2-3tis.. Citovat
dusans Odesláno 20. duben 2006 Odesláno 20. duben 2006 Tento měnič na 5 disků od BLAUPUNKTA čte CD-R ale CD-RW ne.Už jsem ho měl 2x v opravě kvůli zaseklé mechanice.(Cena opravy 2000,-) Citovat
bigicek Odesláno 20. duben 2006 Odesláno 20. duben 2006 Mne taky nejak blbne. Porad dokola prehazuje cd. nevite nekdo cim to je? Nebo nemate podobnou zkusenost? Citovat
LubošK Odesláno 20. duben 2006 Odesláno 20. duben 2006 bylo to, že to dvě upalcované CD-Rka prohlásilo za \"Unreadable Disc\". Po otření čistým (= \"nesmrkaným\":-) kapesníkem ale bylo po problému. CD-RW jsem tam ale zatím ještě nezkoušel (při dnešních cenách CD-R a riziku vykradení auta se to ani zkoušet nechystám). Je ale možné, že v tom našem \"faceliftovaném\" Pažoutovi budou možná fungovat i CD-RW, když už tam celou elektroniku dodává \"na klíč\" Bosch (= Blaupunkt v autorádiích). P.S. Teď jsem se tím trochu musel zabývat a zjistil jsem, že v rozporu se zažitými představami generují \"automobilky\" (jako je např. tuzemská Škoda Auto) jen cca 40 % přidané hodnoty v tuzemském autoprůmyslu, zatímco podíl výrobců \"autodílů\" je cca 60%. Takže Continetal není jen Barum Continental, ale také jíčínský Continetal Teves, který vyrábí kompletní brzdové systémy (včetně ABS/ASR/ECS/ESP), BOSCH a SIEMENS nejsou jen kabely apod., ale celá vstřikovací zařízení včetně řídících jednotek a sběrnicových systémů \"fly-by-wire\" (ještě že to ty žabožrouty přestalo po faceliftu 307SW bavit skládat), sdružené \"podvolantové\" ovladače zase kompletně dělá KOSTAL, TRCZ etc. Citovat
jardas Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 taky bych jeden kousek koupil, najde se někdo?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.