Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám, nepoužívám, rád prodám. Jako bývalému hifistovi mi to sice rve srdce, ale v autě normálně poslouchám stejně jen ČR1 a ten měnič využívám asi tak 1 km z 1000.

Kolik dáš (a to včetně zaslepení té díry, která tam místo toho vznikne, aby to manželka nepoznala)?

Odesláno
Původně zaslal: LubošK

Mám, nepoužívám, rád prodám. Jako bývalému hifistovi mi to sice rve srdce, ale v autě normálně poslouchám stejně jen ČR1 a ten měnič využívám asi tak 1 km z 1000.

Kolik dáš (a to včetně zaslepení té díry, která tam místo toho vznikne, aby to manželka nepoznala)?

a funguje normalne?? cte to vypalovana cd, cd-rw ?? cetl jsem vsude mozne same negativni ohlasy..tak bych se s tim nerad trapil...ja mam pod radiem normalni odkladaci plochu, takovej kastlik, tak bych ti ji dal abys tam nemel diru...cenu bych si predstavoval tak 2-3tis..

Odesláno

bylo to, že to dvě upalcované CD-Rka prohlásilo za \"Unreadable Disc\".

Po otření čistým (= \"nesmrkaným\":-) kapesníkem ale bylo po problému.

CD-RW jsem tam ale zatím ještě nezkoušel (při dnešních cenách CD-R a riziku vykradení auta se to ani zkoušet nechystám).

Je ale možné, že v tom našem \"faceliftovaném\" Pažoutovi budou možná fungovat i CD-RW, když už tam celou elektroniku dodává \"na klíč\" Bosch (= Blaupunkt v autorádiích).

P.S. Teď jsem se tím trochu musel zabývat a zjistil jsem, že v rozporu se zažitými představami generují \"automobilky\" (jako je např. tuzemská Škoda Auto) jen cca 40 % přidané hodnoty v tuzemském autoprůmyslu, zatímco podíl výrobců \"autodílů\" je cca 60%. Takže Continetal není jen Barum Continental, ale také jíčínský Continetal Teves, který vyrábí kompletní brzdové systémy (včetně ABS/ASR/ECS/ESP), BOSCH a SIEMENS nejsou jen kabely apod., ale celá vstřikovací zařízení včetně řídících jednotek a sběrnicových systémů \"fly-by-wire\" (ještě že to ty žabožrouty přestalo po faceliftu 307SW bavit skládat), sdružené \"podvolantové\" ovladače zase kompletně dělá KOSTAL, TRCZ etc.

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...