yarco Odesláno 8. prosinec 2021 Odesláno 8. prosinec 2021 Ahojte, často sa mi na aute kazí senzor - snímač otáčok vačkového hriadela. Neviete čím to môže byť spôsobené? Pri jeho poruche mi vyhodí chybu Antipollution faulty. Citovat
ozzy56 Odesláno 8. prosinec 2021 Odesláno 8. prosinec 2021 když ho vytáhneš, není ta činná plocha mechanicky poškozená ? Citovat
yarco Odesláno 8. prosinec 2021 Autor Odesláno 8. prosinec 2021 nepozeral som sa na to, ako sa moze mechanicky poskodit? ze by bola osuchana ta cast vo vnutry? Citovat
ChouLu Odesláno 8. prosinec 2021 Odesláno 8. prosinec 2021 Může být poškozený setrvák od startéru ale jelikož ani neuvádíš motor, tak těžko soudit zda máš snímač na setrváku či na řemenici kliky... Hafity ohodnotil 1 Citovat
yarco Odesláno 8. prosinec 2021 Autor Odesláno 8. prosinec 2021 mam benzin 5fw, 1,6 16v, 88kw Citovat
ChouLu Odesláno 8. prosinec 2021 Odesláno 8. prosinec 2021 Takže na setrvák zezadu pod motorem no vyndal bych snímač a protočil bych ručně motor a podíval se jak vypadá setrvák Citovat
yarco Odesláno 8. prosinec 2021 Autor Odesláno 8. prosinec 2021 mozem skusit - aku zavadu mam na tom "setrvaku" hladat? Citovat
ChouLu Odesláno 8. prosinec 2021 Odesláno 8. prosinec 2021 poškození zubu nic jiného ti nemůže poškodit snímač Citovat
jarokare Odesláno 8. prosinec 2021 Odesláno 8. prosinec 2021 @ChouLu nechci se hádat , ale tazatel se ptal na snímač vačky Citovat
ChouLu Odesláno 8. prosinec 2021 Odesláno 8. prosinec 2021 @jarokare tvl... já jen přečetl snímač otáček... u vačky mě ovšem nutně nenapadá kde by mohl být problém... pochopil bych že kdyby se vyměnil a chyba zůstala, tak že budou rozhozené rozvody, ale pokud odejde po nějaké době.. ale chtělo by to vidět zda se mechanicky poškodí, nebo odejde jen elektronicky... což u druhovýrob klidně může být častý problém Citovat
yarco Odesláno 9. prosinec 2021 Autor Odesláno 9. prosinec 2021 ak by to nebolo fyzicky poskodene - ako by sa tomu dalo predist? Citovat
ozzy56 Odesláno 9. prosinec 2021 Odesláno 9. prosinec 2021 když bude mechanicky OK, zkus dát original , jak psáno výše... (nepíšeš, jakou značku jsi dával) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.