Milan+ Odesláno 18. prosinec 2021 Odesláno 18. prosinec 2021 před 19 hodinami, Dave_k napsal: 306 1,9TD jsme kamiónovkou normálně tankovali u ONO, když na osobákách byly fronty. Pistole se vešla akorát. Když jsem paní u kasy říkal číslo stojanu, tak s úsměvem řekla: "to je ten kamión?" Jo kdysi před x lety na ono též,dnes u nich max benzín,naftu ne ,ale ta pistole se musí držet,jináč ji tlak vyrazí,já osobně a kolegové v práci též. Citovat
Dave_k Odesláno 19. prosinec 2021 Odesláno 19. prosinec 2021 Naftu bereme pořád několik let a žádnej problém. 1.6HDI 80kW. Citovat
Milan+ Odesláno 20. prosinec 2021 Odesláno 20. prosinec 2021 Myslím pistol pro nákladní,tam ji tlak vyrazí z hrdla,pokud nedržíš. Citovat
Dave_k Odesláno 20. prosinec 2021 Odesláno 20. prosinec 2021 (upraveno) Velká pistol je jen na naftu, takže ta tvoje věta je dost zmatečná, alespoň teda pro mě. "Jo kdysi před x lety na ono též,dnes u nich max benzín,naftu ne ,ale ta pistole se musí držet,jináč ji tlak vyrazí,já osobně a kolegové v práci též." Upraveno 20. prosinec 2021 uživatelem Dave_k Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.