Pitroch Odesláno 25. leden 2022 Autor Odesláno 25. leden 2022 Poprve jsem v sobotu v realu na tomto aute nasazoval v kopci na horach v Au retez. Nekolik poznatku - u modre znacky s retezama blika zlute svetlo (u nas v CR jsem jeste nevidel) = kopec bez retezu se pravdepodobne nevyjede, byt dole to vypada ok a v pohode. Je dobry si k retezum taky do futralu pribalit dobry stary teply rukavice, po 5 min jsem necejtil prsty, mel jsem jenom tenky pogumovany rukavice. O tom, ze si vyzkouset nahozeni retezu v klidu doma se fakt vyplaci, nema cenu psat - viz pan/pani s navodem v silnici .... Uz s nahozenejma retezama skoro nahore: Jeste bez retezu, nicmene za chvilku jsem taky koncil, neslo to kalit kvuli ostatnim nahazovacum v silnici Pod kopcem, svetlo nad znackou blika: Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 25. leden 2022 Odesláno 25. leden 2022 před 45 minutami, Pitroch napsal: O tom, ze si vyzkouset nahozeni retezu v klidu doma se fakt vyplac Nemá to cenu, to souhlasím Také jsem to ještě nezkoušel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.