Ajap Odesláno 28. říjen 2021 Odesláno 28. říjen 2021 Ahoj pánové, nevíte, jak restartovat palubní systém? Z ničeho nic nefunguje android auto - po připojení telefonu se "vybarví" ikonka android auta, ale po stisknutí jen "proklikne", ale nic dalšího se nestane. Normálně to šlo, po zastavení u benzinky najednou ne. Telefon je restartovanej, ale jak restartovat systém nevím. U 308 to šlo podržením dotykového tlačítka s autíčkem u displeje. Zkoušel jsem hledat v manuálu, ale nenašel jsem. Citovat
Akoc Odesláno 28. říjen 2021 Odesláno 28. říjen 2021 V nastavení-konfigurácii by malo byť "továrenské nastavenie". Neviem, či by to pomohlo. Citovat
Ajap Odesláno 28. říjen 2021 Autor Odesláno 28. říjen 2021 Díky za tip, to jsem zkoušel. Bohužel to nepomohlo Neprobehl pri tom restart, jen se vymazaly ulozene stanice radia a prepnulo se to do Anglictiny. Citovat
Akoc Odesláno 28. říjen 2021 Odesláno 28. říjen 2021 Pre istotu sa spýtam. Bluetooth je v telefóne zapnutý? Ak áno, je prepojenie telefónu s infotainmentom auta? Citovat
Ajap Odesláno 28. říjen 2021 Autor Odesláno 28. říjen 2021 Ne, to je normálně přes kabel. Telefon byl připojený a Android Auto jelo, po vypnutí motoru a odpojení telefonu na benzince to po opětovném připojení a nastartování auta už nefungovalo. Restart motoru ani telefonu nepomohl. Citovat
Akoc Odesláno 28. říjen 2021 Odesláno 28. říjen 2021 V princípe netreba pri prepojení cez kvalitný kábel aj párovanie cez BT. Ale niekde som čítal, že by zároveň malo byť aj BT prepojenie. Ale pokiaľ funguje telefonovanie/kontakty cez infotainment auta, tak sú auto a mobil párované cez BT. Našiel som tento návod. Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 28. říjen 2021 Odesláno 28. říjen 2021 @Ajap nezkoušel jsi jiný kabel ? Mě už se to taky, zničeho nic přestal AA fungovat.. bylo to jen kabelem, po výměně vše ok. Na samotném, nepřipojeném telefonu ti AA funguje? Citovat
Ajap Odesláno 28. říjen 2021 Autor Odesláno 28. říjen 2021 Ahoj, jiný kabel jsem nezkoušel, vyzkouším zítra - stejně jako jiný telefon. Tak uvidíme. BTW ten reset by mě stejně zajímal, onehdá mně nešlo přes BT streamovat hudbu z telefonu na 308, restart to vyřešil. Citovat
Akoc Odesláno 28. říjen 2021 Odesláno 28. říjen 2021 Vyzerá to tak, že infotaiment sa nedá reštartovať stlačením nejakého tlačidla. Ak všetko vyššie uvedené zlyhá, možno by pomohla aktualizácia firmvéru. Citovat
Stano36 Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Reštart infotaimentu by malo byť dlhším podržaním prvého tlačítka (rádio) ale to ti nepomôže z problémom pripojenia Android Auta. Mal som tiež tento problém a spôsobovala to aplikácia Android Auta . Písali že stačí preinštalovať na staršiu verziu ale mne to nepomohlo. Pomohol mi až reset smartfónu na výrobné nastavenie. Ajap ohodnotil 1 Citovat
Ajap Odesláno 31. říjen 2021 Autor Odesláno 31. říjen 2021 Tak druhý den po připojení už zase fungovalo všechno normálně... Ale moc díky za tu informaci k restartu - kdo je připraven, není překvapen Péťa ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Myslím, že je to držení tlačítka Telefon. Držet se to musí dlouho, cca 10 sekund. Pak dojde k restartu. Citovat
Ajap Odesláno 3. květen 2022 Autor Odesláno 3. květen 2022 Potvrzuju, že systém se restartuje podržením tlačítka telefon. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.