Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

D: Akvárium 30L, 50x25x25 s příslušenstvím

Guest minimaxa

Recommended Posts

Odesláno

Za odvoz a láhev dobrého bílého suchého vína daruji akvárium velikosti 50x25x25cm objemu 30L. Součástí je topení, maličký vnitřní filtr, kořen, krycí sklo, teploměr, LED osvětlení včetně plynulého stmívání s nastavením přes BT.

20211024_142032.jpg

20211024_142013.jpg

20211024_141955.jpg

20211024_141948.jpg

20211024_141943.jpg

Odesláno

Ano, je volné, přesněji, je tedy Tvoje 😁👍 Nějaký nápad na předání, uděláš si výlet k nám do Kérkonoš?

Odesláno

Tak fajn, ta první část, ale ten výlet??? Jak moc na to spěcháš?

Třeba se najde dobrá duše co by to někam přiblížila.

Odesláno

Vůbec nespěchám... 👍 Ano, třeba bude mít někdo cestu správným směrem 😉

Odesláno

Tak super, kdyby tě něco napadlo, tak prosím spustit proces. Třeba @Scratch by mohl, už má s doručováním ke mě zkušenosti. 😄

Odesláno

Ahoj, ja ted budu diky pravdepodobne zitrejsi operaci nejakou dobu mimo provoz. 😔

Odesláno
Před hodinou, MotoMoto napsal:

Tak super, kdyby tě něco napadlo, tak prosím spustit proces. Třeba @Scratch by mohl, už má s doručováním ke mě zkušenosti. 😄

Když to Minik dostane do Jc nebo alespoň  N.Paky,tak by to tam Pepa/polstry na židle/nebo Pavel/tiskárna/ mohl někdo z nich doručit. Oba znáš.

Odesláno
před 1 hodinou, minimaxa napsal:

Ano, je volné, přesněji, je tedy Tvoje 😁👍 Nějaký nápad na předání, uděláš si výlet k nám do Kérkonoš?

Jsi schopen to dostat do Jc,či alespoň N.Paky?

Odesláno

Zatím to nemám v plánu, v úterý Zásada u Jbc je nejdál co kdo od nás jede směr východ. Jet speciálně pro to se mi moc nechce.

Odesláno

Do Jičína nebo Nový Páky to klidně odvezu. Uvidíme zda se třeba ještě někdo neozve na výzvu 😉

Odesláno

Ale nezmizela. Péťa ji přesunul do správné sekce 😉

Odesláno

Akvárium jsem předal kurýrovi, takže tady Lock a pokračujeme ve vlákně viz příspěvek výše.

• Návštěvník locked this téma

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...