Dafe Odesláno 15. duben 2006 Odesláno 15. duben 2006 Jak jsem měnil ty vstřiky,tak ještě potřebuju vyměnit podložky co jsou pod nima. Ale až to budu dělat znova chci to všechno utáhnout nějak předpisově. Jenže nevím kolik Nm tam mám dát. Nevíte někdo kolik píše výrobce? Já to utáhnoul tak nějak rozumně s citem ale furt mi to vrtá hlavou a mám divnej pocit,když to není 100% jistý Citovat
-=Michal=- Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: Dafe Jak jsem měnil ty vstřiky,tak ještě potřebuju vyměnit podložky co jsou pod nima. Ale až to budu dělat znova chci to všechno utáhnout nějak předpisově. Jenže nevím kolik Nm tam mám dát. Nevíte někdo kolik píše výrobce? Já to utáhnoul tak nějak rozumně s citem ale furt mi to vrtá hlavou a mám divnej pocit,když to není 100% jistý :D Drsný. Desetitisícovej vstřik jenom tak koupíš a utáhneš kleštěma ? Žvejkou si tam náhodou to vysokotlaký vedení nepřipojoval ? Už bych spěchal do servíííísu :D:papa Citovat
palikx Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 No tohle by me taky zajimalo.kolik se to teda dotahuje? je tu nekdo kdo ty auta dela?predem dekuju za hodnoty. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.