Icemann81 Odesláno 20. září 2021 Odesláno 20. září 2021 (upraveno) Čaute, neviem či ste pozerali niekto teraz nový cenník Riftera na Slovensku, no je opäť v ponuke najsilneší diesel motor - 96kw/130k v ponuke s automatickou prevodovkou. Aký je Váš názor, oplatila by sa 8 stupňová prevodovka k tomuto motoru. V skutočnosti mám objednaný tento motor bez automatickej prevodovky v GT verzii LONG aj s webastom, ale pri súčasných dodacích termínoch by možno ešte išiel tento motor vymeniť v objednávke. Aký je Váš názor na túto kombináciu motora, automatickej prevodovky v tejto verzii LONG?? Ďakujem Upraveno 20. září 2021 uživatelem Icemann81 chyba Citovat
Mireczech85 Odesláno 20. září 2021 Odesláno 20. září 2021 Akorát jsem chystal odpověď, že ses musel přehlédnout. Citovat
BubakGS Odesláno 20. září 2021 Odesláno 20. září 2021 (upraveno) ...mam a je to nejlepsi mozna volba. Na dalnici pri 150 km/h na tachu toci presne 2.500 rpm, takze je auto tissi nez s manualem. Tech 8 kvaltu je rozumne rozlozenych, auto je pri rozjezdech a do tech cca 110 km/h znatelne zivejsi a AT8 je rozsahem "delsi" prevodovka nez MT6. No a pri rozvazeni deti po meste me uz nebavi kvedlat manualem...... A kdyz me to popadne, prepnu to do manualniho rezimu a klikam si padlama pod volantem podle sebe... ...ale neni to nutny, tahle prevodovka sama radi velmi pekne... EDIT: ... koupil bych ho znovu i s manualem. Je to ok auto. WEBASTO tam ale rozhodne nech. Upraveno 20. září 2021 uživatelem BubakGS Raďous007 ohodnotil 1 Citovat
Icemann81 Odesláno 20. září 2021 Autor Odesláno 20. září 2021 Ďakujem za info, no musím priznať, že som si otvoril cenník 02.09.2019 ospravedlňujem sa BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 20. září 2021 Odesláno 20. září 2021 (upraveno) ...to nic.. se stane i v lepsich rodinach. Ale divil jsem se dost..... AT8 dostanes jen do N1cky... ...jinak uz ne.... ....a bude hur... Upraveno 20. září 2021 uživatelem BubakGS Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.