starter Odesláno 14. duben 2006 Odesláno 14. duben 2006 zdravím, nemá prosím někdo fotku střechy zespodu 405ky? myslím bez tapecíru a nebo popis jestli tam někde neni nějaká výztuha přibližně v místech kam chci dát střešní okno, takový to klasický skleněný co se vyklápí nechci sundavat tapec abych to zjistil díky Citovat
starter Odesláno 15. duben 2006 Autor Odesláno 15. duben 2006 teď sem to nějak nepochopil, ty jsi měl 405 se střešnim oknem a dělal jsi ho znovu? nebo to blbě chápu prostě mám střechu bez šíbru a nad místa ve předu bych chtěl stř. okno, jen nevím, jestli tam nebrání nějaká příčka např. do Octávie se nedá dodatečně dodělat, lze to jen s fabriky, kvůli výstuhám Citovat
Karel Odesláno 15. duben 2006 Odesláno 15. duben 2006 nevím kde ti mám poslat fotku te střechy ? Je to focené zespodu bez čalounění. Citovat
oddie Odesláno 15. duben 2006 Odesláno 15. duben 2006 Je tam výztuha, ale nemusí tě to trápit, je na 2 šroubech a dá se vyndat. Dodělat do 405 vyklápěcí okno není vůbec žádný problém. Citovat
starter Odesláno 15. duben 2006 Autor Odesláno 15. duben 2006 Původně zaslal: oddie Je tam výztuha, ale nemusí tě to trápit, je na 2 šroubech a dá se vyndat. Dodělat do 405 vyklápěcí okno není vůbec žádný problém. bezva, ale já nechci sundavat tapec, proříznul bych to oboje naráz:mad: přinejhoršim budu muset, ale nevím jak se sundaval ty postranní lišty, pokud jsou nabouchnutý tak samozřejmě prasknou karel: pošli mi tu fotku prosím na Mazety1@seznam.cz díky Citovat
oddie Odesláno 15. duben 2006 Odesláno 15. duben 2006 To bych nedělal, ten tapec je třeba sundat. Ty lišty jsou napůl nacvaklé, napůl přišroubované, a daj se v pohodě vyndat bez rozlámání, při troše snahy. Citovat
starter Odesláno 15. duben 2006 Autor Odesláno 15. duben 2006 díky Karlovi za foto ale koukám, že tu žádnou výztuhu nevidím, pokud ji někdo nevyndal tak vypadá, že byla uprostřed Citovat
oddie Odesláno 15. duben 2006 Odesláno 15. duben 2006 U kombíku jsou 3, u sedanu už si to nepamatuju, ale aspoň jedna by tam být měla. Nicméně, bylo tolik verzí téhož, že těžko říct... Každopádně, pokud tam bude, půjde snadno vyndat. Citovat
Chip Odesláno 15. duben 2006 Odesláno 15. duben 2006 já sice nemám 405 ale přidělával sem si okno na 309ce, a pokud bys zvladnul pridělat okno a nesundat tapec tak ses dobrej a smekam. jinak co se tyce oken tak moje zkusenosti jsou takovy ze pokud bych chtel origo okno nejaky tak to ma vetsinou uz upravenou strechu (olemovani okolo okna-ohnuty plech) nevim jak to popsat, ja sem tam nakonec dal \"webasto\" ktery sem na vrakaci sundal z alfy(je elektricky a vyklapí se a kousek se i zasune dozadu) to lze montovat jen na vyriznutej plech to u origo vetsinou nelze. no nevim jestli z toho jde neco pochopit ale snad jo :aut:aut:super Citovat
starter Odesláno 16. duben 2006 Autor Odesláno 16. duben 2006 Původně zaslal: komisar Proč by ne plech a tapec stejné rám okna se zastrčil zhora zespoda přišrouboval a okno se tam nandalo-bylo jen vyklápěcí,záleží jaké je zda-li šíbr či jen vyklopka. moje řeč, přesně takhle sme to dělali kámošovi na unu, přímočarkou sme projeli střechu i s tapecem, rám se položil a zespodu se utěsnil pěnou a přišrouboval spodní rám Citovat
Chip Odesláno 16. duben 2006 Odesláno 16. duben 2006 no já teda mam v tapecu vetší diru nez v plechu. a tesnil sem to silikonovym tmelem, a asi sem moc pohodlnej ale i kdybych to delal znova jen treba kvuli oknu tak si tapec sundam, proste by mi tam vadil. já ho mel sundanej protoze sme vyvarovali A-sloupky. no muj nazor je ze sundat tapec je lepší neříkam ze to s nim nejde ale aspon uvidis v jakym stavu je strecha a kde je výztuha atp. Citovat
starter Odesláno 9. květen 2006 Autor Odesláno 9. květen 2006 takže okno je na střeše:roker byla to pohodička, ještě že sem nesundaval tapec, krásně se prořízl naráz s plechem jinak u roku 88 je tapec přilepen a nelze! sundat bez použití násilý tzn. špachtle, příčka tam nebyla a ani nemohla páč tapec je tlustý 4 mm:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.