Eriko Odesláno 18. srpen 2021 Odesláno 18. srpen 2021 Zdravím. Mám problém z otvorením kufra. Včera som kupil auto Peugeot 407 sw a pri kúpe sa dal otvoriť v pohode,ale dnes ho už neviem otvoriť, Dialkové mi otvorí max okno na kufri,ale nie celý kufor. Vie niekto poradiť? Ďakujem. Citovat
PaKr Odesláno 18. srpen 2021 Odesláno 18. srpen 2021 Ahoj, vítej v klubu a gratuluji ke koupi Buď jsou poškozené/přelámané kabely v průchodce do pátých dveří nebo odešel spínač přímo ve dveřích - to jsem řešil na 307. Jinak kufr by měl jít nouzově otevřít, ale musíš vlézt do kufru zevnitř a dostat se k zámku. Na zámku (na straně) je malá dírka a do té strčíš tenký plochý šroubovák Aspoň tak to bylo na 307, ale 407 tak dobře neznám, ale předpokládám podobný postup Eriko ohodnotil 1 Citovat
jarokare Odesláno 19. srpen 2021 Odesláno 19. srpen 2021 (upraveno) Ahoj ,nejdřív si stáhni návod k obsluze https://public.servicebox.peugeot.com/APddb/ a podívej se , jestli nemáš v palubním poč. v menu zaškrtnutý pole "permanent boot locking" , potom postupuj dle popisu výše . Upraveno 19. srpen 2021 uživatelem jarokare Eriko, Péťa a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Eriko Odesláno 19. srpen 2021 Autor Odesláno 19. srpen 2021 Vďaka za rady. Trochu som sa pohral z pal.počítačom,aj keď bolo zle viedieť,lebo display je KO,pod oknom som trochu pokýval z káblamy a potom to zrazu začalo otvárať celý kufor. Takže ani neviem čo pomohlo,ale najskôr ten počítač. Uvidím dokedy to bude fungovať. Ešte raz vďaka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.