marek327 Odesláno 9. srpen 2021 Odesláno 9. srpen 2021 Ahojte. Mam tu (ďalší) menší problém? Viem že to bude ťažké vysvetliť a ešte ťažšie na pochopenie ale dam tomu šancu. Možno mal niekto tiež podobny problem. posledne dni som zareagoval buchotanie v prednej naprave(klepotavý zvuk) ALE z vonka, keď mam full otvorene okno tak to počujem pri nerovných terénoch taký… zvuk ako keď sa niečo klepe o seba. Nič hrozné no auto som dostal v “perfektnom” stave a každé buchotanie mi vadí. Ono to nijako silno nebúcha ale z vonku také divné zvuky (klepotania). Prv mi to začalo na ľavej strane a dnes som to počul aj na pravej strane. A ako vravim, pri nerovnom teréne to aj mierne cítiť “pod sebou” ak ma chápete. Pred pár mesiacmi som mal menené ramená tiež kvoli klepotaniu (no to bolo iné. To doslova búchalo napr ked som prešiel cez spomalovač). mi napadlo či sa nemôže jednať o stabilizačné tyčky prip. Či to viem nejako zistiť kde môže byť príčina. vopred ďakujem za každú odpoveď. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 9. srpen 2021 Odesláno 9. srpen 2021 Za prvé bylo by dobré když by jsi si dal do podpisu jaké máš auto aby někdo kdo má chuť ti poradit nemusel zbytečně vyptávat nebo někde hledat o jaké auto se má jednat. Za druhé volné klouby tyček stabilizátoru se dají poznat vcelku lehce potřebuješ pomocníka který ti zahoupe autem ty si klekni k přednímu kolu natáhni se ke spodnímu kloubu tyčky vezmi ji zespoda do dlaně a jak ji budeš držet tak nech houpnout autem pokud je kloub uvolněný tak by jsi měl poznat že " oko" nejde zároveň s "čepem" z 95% se vyklepe spodní kloub. Citovat
marek327 Odesláno 9. srpen 2021 Autor Odesláno 9. srpen 2021 Ahoj nehnevaj sa toľko som písal až som zabudol na auto. P. 206+ r.v 2010 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.