Přejít na obsah

marek327

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

Vše od uživatele marek327

  1. Pekný večer prajem, pred cca mesiacom (aspoň vtedy som to spozoroval) mi začalo auto vydávať čudný monotonny zvuk na voľnobehu (IBA pri zahriatom motori a iba na voľnobehu)... keď pridám plyn čo i len o trošku, tak ten zvuk zmizne... Nájazd : 65 000km teraz ako sa oteplilo a auto sa rýchlejšie zohreje, to robí samozrejme stále, no posledné dni mi auto po naštartovaní (studený motor) zhasne (z ničoho nič padnú otáčky akoby RJ nezregulovala alebo nezareagovala a nezvýšila ich....) - btw presne toto ale opačne mi robilo zas v zime, že pri studenom motore, mi naopak zas ale otáčky dvíhalo na 2 až 2.5 tis. na volnobehu.... Posielam link na video čo za zvuky sú to: Budem Vám vďačný ak ma aspoń budete vedieť naviesť čo to može byť... Model: Peugeot 206+ , 1.1 (benzín) Ročník: 2010
  2. marek327

    Stabilizačné tyčky?

    Ahoj nehnevaj sa toľko som písal až som zabudol na auto. P. 206+ r.v 2010
  3. Ahojte. Mam tu (ďalší) menší problém? Viem že to bude ťažké vysvetliť a ešte ťažšie na pochopenie ale dam tomu šancu. Možno mal niekto tiež podobny problem. posledne dni som zareagoval buchotanie v prednej naprave(klepotavý zvuk) ALE z vonka, keď mam full otvorene okno tak to počujem pri nerovných terénoch taký… zvuk ako keď sa niečo klepe o seba. Nič hrozné no auto som dostal v “perfektnom” stave a každé buchotanie mi vadí. Ono to nijako silno nebúcha ale z vonku také divné zvuky (klepotania). Prv mi to začalo na ľavej strane a dnes som to počul aj na pravej strane. A ako vravim, pri nerovnom teréne to aj mierne cítiť “pod sebou” ak ma chápete. Pred pár mesiacmi som mal menené ramená tiež kvoli klepotaniu (no to bolo iné. To doslova búchalo napr ked som prešiel cez spomalovač). mi napadlo či sa nemôže jednať o stabilizačné tyčky prip. Či to viem nejako zistiť kde môže byť príčina. vopred ďakujem za každú odpoveď.
  4. marek327

    Podivné štartovanie

    Ahoj tak som zistil že bola bateria z polky vybitá. Nabijem. Vyskúšam. Ak bude robiť znova tak kupim novú
  5. marek327

    Podivné štartovanie

    Ono nie že sa ledva točí, on sa vtedy má problem chytiť motor. A potom hned stupnu na chvilku aj otáčky akoby som ho túroval ale ani sa ho nedotykam ale kuknem sa na to
  6. marek327

    Podivné štartovanie

    Ozzy. Ja ju mám v takom …. “Vaku” zabalenú - to auto som dostal v zime, mam to dať preč? Je možné že tie vysoké horučavy a keď je to v tom “púzdre” to robi problemy? * tym som chcel povedať že som ho dostal v zime a už to tam bolo- keďže predchadzajuci majitel to tam daval na zimu.
  7. Pekný večer prajem. posledne dni su fakt letné extrémy a aj auto sa mi začalo trápiť. v podstate mi auto ťažšie chytá … štartujem štartujem a ku porovnaniu tak mi to štartuje cca 3 sekundy než sa chytí motor. V podstate som laik a potreboval by som v tomto pomôcť. ale všimol som si že väčšinou je to vtedy, keď ráno idem do práce to je iba kus cesty, potom celý deň auto stojí a večer je to štartovanie také že akoby sa ledva chytil motor a vzápätí sa hneď aj zvýšia otáčky a potom ide normálne. Viete mi povedať niečo k tomuto prosim? Ďakujem pekne. peugeot 206+ 1.1 rv 2010
  8. Kolesá sú dotiahnuté. Vravim pred výmenou to nerobilo… teraz to robi tie zvuky. hlavne že som tam nechal balík peniaz
  9. Hafity, Hlava/čap spojovacej tyče riadenia. . A ja deb*l som z toho spravil hlavu čapu
  10. Že boli menene aj hlavy čapov , tiahla a ramena. Na oboch stranach. Ale pri cca 1200 ot. To taky divný prdlavý zvuk vydáva a ide to presne z tej časti ako su tie tiahlá. Len ma to serielebo mi povedali že by bolo dobré aj to vymeniť lebo boli vybité už tak som povedl že tak to vymeňte a od vtedy asi dva dni od kedy som mal auto to začalo robiť.
  11. Zdravim. Spozoroval som na mojom P. 206+ , že mi akosi tak mierne vibruje alebo ako to mam naznačiť, to je dôsledok divného chovania z podvozku lebo to robí divné zvuky. akurat cez vikend bolo v servise kde sa menili ramená komplet(keďže mi to začalo buchotať), axialne tiahla a hlava čapu. a v pondelok (dva dni čo som si zobral auto) sa mi začalo spravať divne …. Také prdľavé zvuky keď mam zaradenu rýchlosť (z pod kolies predných) tak to robi taky zvuk následkom čoho mi aj mierne vibruje interiér… vacšinou vždy kď zaradím do dvojky a vyššie, a som na najnižších otáčkách (okolo 1200 cca) a vtedy keď šlapnem na plyn, tak to robi chvilu také zvuky. Nerobí to na vysokých otáčkach. Som v autách laik, teda sa pytam, či sa tie tiahlá musia zabehnúť alebo niečo v servise do…ali?. Diky za vaše správy.
  12. Ja som pokojný. Rešpekt voči osobe ktorá si sem napíše off topic len aby si šťuchla do mňa, mať nebudem.
  13. Ano bolo to rýchlejšie. Ja som sa pekne spýtal tak tu nehubuj a nepos*r sa že som new generation
  14. Ježiš nenapadlo mi sa sem pozrieť :C ... ale že absolutne, vďaka!
  15. Zdravim, vedel by mi niekto povedať akú žiarovku na prednú hmlovku treba na Peugeot 206+ r.v. 2010? Vypálila sa mi jedna hmlovka tak si ju budem musieť vymeniť.. ďakujem vopred za rady.
  16. dikes pozriem sa a uvidíme čím ma ten franc prekvapí
  17. Neviem či to pomože ale mam už dlhšiu dobu problémy že mi píska z ľavého predného kolesa, najma keď idem do pravej zákruty ale robí to už aj na rovnejšej ceste (také pískanie ako keď boli tie staré hrdzavé hojdačky čo pískali )
  18. tie sú utiahnuté, nedávno bol aj v pneu kde mi to doťahovaľ.
  19. Zdravim, dnes som bol na nakupe a cestou domov mi to začalo z ničoho nič buchotať pod nohami (v prednej náprave) ... zvuk alebo buchotanie si predstavte akoby ste s autom išli po nerovnej ceste alebo koľajniciach... Auto má 56tis r.v. 2010 vedeli by ste mi poradiť čo by to tak mohlo byť?
  20. tak znovu, hľadám poistku ktorá je ku klaksonu. Ak ste nechapavy tak už neviem ako to mám vysvetliť
  21. áno hľadám poistku, nie odpovedi na iné otázky, ale na konkrétnu že ktorá to može byť.. Auto som dostal, neviem čo a kde bude pes zakopaný, tak začnem tým najjednoduchším..
  22. Zdravím, pred ... par dňami možno mesiacmi mi odišiel klakson ale zistil som to iba včera, keďže ja nezvyknem trubiť a skusil a nešlo... cvaká vo volante na každom ramene ale netrubi... napadli ma poistky ale otázkou je že ktorú poistku mám pozerať a či je v motorovom priestore alebo pod volantom niekde... za boha ani v originalnej knižke to nie je napísané... (Peugeot 206+ 2010 1.1 benzin) Vopred vďaka za vašu pomoc.
  23. marek327

    Pískanie pri ľ. zadnom kolese

    Tak. Pytal som sa dedka... že čo by to mohll byť bo od neho som ho dostal. Inak je v perfektnom stave auto. Najprv mi hovoril niečo o tom že je koleso o jeden palec väčšie no neviem čo tym chcel povedať či bol len trošku mimo alebo fakt neviem. Inak stk a ek je čerstvo robené a tam písali nejakú závadu ale čo sa týka len z estetického hladiska ... no premýšlam či to nemoze byt brzdami niečo pretože brzdiť brzdí o niečo slabšie... pri porovnaní s klasickou 206 sedan... tam sú nove brzd. Doštičky a tam to brzdí ráznejšie...
  24. marek327

    Pískanie pri ľ. zadnom kolese

    A to sa chcem spytat ci to velmi vadí alebo je to kozmetická vada?
  25. marek327

    Pískanie pri ľ. zadnom kolese

    Ono je to fakt take jemnulinké piskanie ... take ako keď nejde niečo hladko.. napr v detskom parku tie húpačky... taky zvuk. Ale na mieste keď ho húpem nerobí nič. Iba počas jazdy
×
×
  • Vytvořit...