Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak hodnitite automaticke stirani u P607 ? U mne sterace stiraji trosku zmatene. Vetsinou prilis rychle.

U P406 jsem mel take detektor deste, ktery ale byl pravdepodobne postaveny na jine technologii (pracoval ve viditelnem spektru - na detektoru svitilo svetlo) a ten vyhodnocoval silu deste mnohem lepe.

Umi v servisu upravit rychlost stirani ? Napr. zpomalit vsechny mody stirani o 50% ?

Odesláno

také jsem to zpozoroval, stírá s hodně malými intervaly, neodpovídajícími intenzitě deště, někdy až tak že stěrače vržou o okno, ale mám auto teprve pár dní, takže na soud je brzy

• O 2 měsíce později...
  • O 2 roky později...
Guest Šindy 307 SW 125 kW
Odesláno

U mé 307 s tím nejsem spokojen. Vůbec to nepoužívám.Stírá to zbytečně moc. Mohli by být větší prodlevy, když málo prší. Takže jedu na manuál. Taky by mě zajímalo, jestli se dá nastavit na menší citlivost.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tento problém často vyřeší nové stěrače,ikdyž to vypadá,že stírají dobře,tak trochu mažou a senzor si pak pořád myslí,že prrší.Vím,že u 307 je to jěště horší. Pokud se dešťový senzor odpojí z konektoru,tak se režim sám přepne na klasický cyklovač.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...