martin1 Odesláno 12. duben 2006 Odesláno 12. duben 2006 Jak hodnitite automaticke stirani u P607 ? U mne sterace stiraji trosku zmatene. Vetsinou prilis rychle. U P406 jsem mel take detektor deste, ktery ale byl pravdepodobne postaveny na jine technologii (pracoval ve viditelnem spektru - na detektoru svitilo svetlo) a ten vyhodnocoval silu deste mnohem lepe. Umi v servisu upravit rychlost stirani ? Napr. zpomalit vsechny mody stirani o 50% ? Citovat
Ota Odesláno 12. duben 2006 Odesláno 12. duben 2006 také jsem to zpozoroval, stírá s hodně malými intervaly, neodpovídajícími intenzitě deště, někdy až tak že stěrače vržou o okno, ale mám auto teprve pár dní, takže na soud je brzy Citovat
Masař Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 taky bychto tak hodnotil někdy jdou dobře jindy strašně rychle hold to někdy přepnu na manuál Citovat
Guest Šindy 307 SW 125 kW Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 U mé 307 s tím nejsem spokojen. Vůbec to nepoužívám.Stírá to zbytečně moc. Mohli by být větší prodlevy, když málo prší. Takže jedu na manuál. Taky by mě zajímalo, jestli se dá nastavit na menší citlivost. Citovat
HonzaT Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Tento problém často vyřeší nové stěrače,ikdyž to vypadá,že stírají dobře,tak trochu mažou a senzor si pak pořád myslí,že prrší.Vím,že u 307 je to jěště horší. Pokud se dešťový senzor odpojí z konektoru,tak se režim sám přepne na klasický cyklovač. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.