Netopýrka Odesláno 12. duben 2006 Odesláno 12. duben 2006 ....dneska jsem natrefila na docela peknou minisadicku clanku tykajicich se skoly smyku: http://automix.centrum.cz//skola-smyku/ Citovat
Marcel505 Odesláno 12. duben 2006 Odesláno 12. duben 2006 Super! Kdo mě to teď prakticky naučí? Citovat
Medvěd Odesláno 13. duben 2006 Odesláno 13. duben 2006 To je přesně ta škola smyku, kterou jsme s Helčou v únoru absolvovali a můžeme jí všem (i těm, kteří si o sobě myslí, že za volantem už něco zažili a všechno umí)jedině doporučit. Citovat
vector Odesláno 13. duben 2006 Odesláno 13. duben 2006 Původně zaslal: Medvěd To je přesně ta škola smyku, kterou jsme s Helčou v únoru absolvovali a můžeme jí všem (i těm, kteří si o sobě myslí, že za volantem už něco zažili a všechno umí)jedině doporučit. Mě dost odrazujou ty hrozný kecy toho \"instruktora\" V jedný větě vybleje tolik nesmyslů, že bych utíkal. Jinak něco se naučit samozřejme není nikdy na škodu. Citovat
Guest DD Odesláno 13. duben 2006 Odesláno 13. duben 2006 Jen na to mit cas , moc rad bych tam zasel .. aspon bych se podrobil drtivemu poznani, jak spatny ridic ve skutecnosti jsem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.