Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přemýšlel sem nad něčím jako je tohle a zajímá mě jestli těch 200mm, který píšou je průměr celýho repra nebo jenom "po gumu" a celkem je to tak 220mm.

Jde mě totíž o to plato, že to mám vyrobený "na míru" podle 2 bas repro který mají průměr každej celkem cca 215-220mm.

Další otázka - v tom platu budu mít 2 páry komp. repro takže to vezme levý a pravý zapojení zadních repro.

Pak mám na rádiu ty kaox výstupy vzadu + káble, takže ke keždýmu basu by šel tendle tlustej kábloš, na konci rozdělenej na plus a mínus. Můžu to zapojit přímo na + a - toho repra dokud nebudu mít zesík. Je v tom nějaká krpa?

Teoreticky bych mohl koupit výhubku na bas, středo a výšky... (pokud bych nekoupil něco jako je navrchu v odkazu, to přepokládám vezme jenom LZ nebo PZ spojení).

Už se těším až to bude zfinišovaný :)

Odesláno

Je to normální označení velikosti repra jako jsou 165mm, celá ředa repro je:

výškáče - 19,25

středobasy - 100,130,165,200

subwofery - 250,300,380

to jsou ty klasické a nejčastější snad jsem ni nezapoměl (kromě tech atipickejch)

- konkrétní průměry se liší dle typů a značek

- proč dva páry v platu?, pokud myslš tyto repra tak to jsou ttřípásma tedy basák+středák+výška vše zapojeno na jednu výhybky a tedy pouze na jeden +a- na každou stravu

- z cinchu jdou nezesílené signáli a bez zesíku na tom nehraju ani sluchátka

- takovýhle repra jsou bez zesíku jen na rádio naprostej nesmysl ty budou potřebovat takovej dobrech min 100W

Odesláno

Supr, to sem potřeboval vědět, díky :papa

Jinak ty rozměry sem zjistil, že je nejlepší na stránkách výrobce, kde mívají v PDFku přesný rozměry repra.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...