Fusion Odesláno 11. duben 2006 Odesláno 11. duben 2006 Přemýšlel sem nad něčím jako je tohle a zajímá mě jestli těch 200mm, který píšou je průměr celýho repra nebo jenom "po gumu" a celkem je to tak 220mm. Jde mě totíž o to plato, že to mám vyrobený "na míru" podle 2 bas repro který mají průměr každej celkem cca 215-220mm. Další otázka - v tom platu budu mít 2 páry komp. repro takže to vezme levý a pravý zapojení zadních repro. Pak mám na rádiu ty kaox výstupy vzadu + káble, takže ke keždýmu basu by šel tendle tlustej kábloš, na konci rozdělenej na plus a mínus. Můžu to zapojit přímo na + a - toho repra dokud nebudu mít zesík. Je v tom nějaká krpa? Teoreticky bych mohl koupit výhubku na bas, středo a výšky... (pokud bych nekoupil něco jako je navrchu v odkazu, to přepokládám vezme jenom LZ nebo PZ spojení). Už se těším až to bude zfinišovaný Citovat
milda Odesláno 12. duben 2006 Odesláno 12. duben 2006 Na cinch (koax) výstupech z rádia ti repráky hrát nebudou, musíš to prohnat přes zesík Citovat
mk405 Odesláno 12. duben 2006 Odesláno 12. duben 2006 Je to normální označení velikosti repra jako jsou 165mm, celá ředa repro je: výškáče - 19,25 středobasy - 100,130,165,200 subwofery - 250,300,380 to jsou ty klasické a nejčastější snad jsem ni nezapoměl (kromě tech atipickejch) - konkrétní průměry se liší dle typů a značek - proč dva páry v platu?, pokud myslš tyto repra tak to jsou ttřípásma tedy basák+středák+výška vše zapojeno na jednu výhybky a tedy pouze na jeden +a- na každou stravu - z cinchu jdou nezesílené signáli a bez zesíku na tom nehraju ani sluchátka - takovýhle repra jsou bez zesíku jen na rádio naprostej nesmysl ty budou potřebovat takovej dobrech min 100W Citovat
Fusion Odesláno 12. duben 2006 Autor Odesláno 12. duben 2006 Supr, to sem potřeboval vědět, díky Jinak ty rozměry sem zjistil, že je nejlepší na stránkách výrobce, kde mívají v PDFku přesný rozměry repra. Citovat
mk405 Odesláno 13. duben 2006 Odesláno 13. duben 2006 jj,na stránkách výrobce se dá nájí hodně užitečnejch informací Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.