Luko Odesláno 11. duben 2006 Odesláno 11. duben 2006 čau..když zatáčím a přidám plyn od předních poloos se ozve silné klepání..jako by byly špatné poloosy nebo silentbloky..ale vše je v pořádku..nemá s tim někdo zkušenost??díky Citovat
Tommy306 Odesláno 11. duben 2006 Odesláno 11. duben 2006 Původně zaslal: Luko čau..když zatáčím a přidám plyn od předních poloos se ozve silné klepání..jako by byly špatné poloosy nebo silentbloky..ale vše je v pořádku..nemá s tim někdo zkušenost??díky co máš za motorizaci?? jestli třeba netrháš dlažební kostky:D:D sorry za Citovat
kšanda Odesláno 11. duben 2006 Odesláno 11. duben 2006 je to v poloose. když auto zvedneš, vyvěsíš kola a zatočíš s nima tak ti v tom lupne. při tom poloosa vůly nemá. mám to samý. a už 10 000s tim jezdim a pořád je to stejný. průběžně to kontroluj. Citovat
Medion Odesláno 28. červen 2006 Odesláno 28. červen 2006 koukni na homokinetický klouby.mě to dělalo u 405ky a něž sem zjistil co to bylo,nooo tak už bylo pozdě(vysipal se) Citovat
vector Odesláno 1. červenec 2006 Odesláno 1. červenec 2006 Původně zaslal: Medion koukni na homokinetický klouby.mě to dělalo u 405ky a něž sem zjistil co to bylo,nooo tak už bylo pozdě(vysipal se) Sypat je vyjmenovaný slovo Nicméně to můžou bejt klouby, poloosy,nevyvážená kola a vůbec všechno co od převodovky po silnici je. Stačí trošku křivá poloosa,nebo špatnej kloub ve spojení s volným siolentblokem a rozklepe to celé auto. Spíš by mě zajímalo,jak zjistil, že jsou poloosy v pořádku. Citovat
P405 Odesláno 2. červenec 2006 Odesláno 2. červenec 2006 to je jasnej homokynetickej kloub.... nejdriv to klepe, pak uz to spis rve jak .... v rejdu pak ve vyssi rychlosti pri razeni mi obcas skubnul volant, z toho uz sem byl vyplasenej ale musel sem uz dojet.... bohuzel a pak na parkovisti klasicka situace, velkej rejd, pomalu se rozjizdim a rozpadnul se..... tak to dopada kdyz se to nevymemi rovnou a ceka se a kontroluje se, akorat stres a nervy navic Citovat
cubafire Odesláno 4. červenec 2006 Odesláno 4. červenec 2006 Původně zaslal: P405 to je jasnej homokynetickej kloub.... nejdriv to klepe, pak uz to spis rve jak .... v rejdu pak ve vyssi rychlosti pri razeni mi obcas skubnul volant, z toho uz sem byl vyplasenej ale musel sem uz dojet.... bohuzel a pak na parkovisti klasicka situace, velkej rejd, pomalu se rozjizdim a rozpadnul se..... tak to dopada kdyz se to nevymemi rovnou a ceka se a kontroluje se, akorat stres a nervy navic jj. To samé se mi stalo s Favoritem :-) Kolik stojí tento kloub na 406 1.8 16V? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.