Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čau..když zatáčím a přidám plyn od předních poloos se ozve silné klepání..jako by byly špatné poloosy nebo silentbloky..ale vše je v pořádku..nemá s tim někdo zkušenost??díky

Odesláno
Původně zaslal: Luko

čau..když zatáčím a přidám plyn od předních poloos se ozve silné klepání..jako by byly špatné poloosy nebo silentbloky..ale vše je v pořádku..nemá s tim někdo zkušenost??díky

co máš za motorizaci?? jestli třeba netrháš dlažební kostky:D:D

sorry za :xvul

Odesláno

je to v poloose. když auto zvedneš, vyvěsíš kola a zatočíš s nima tak ti v tom lupne. při tom poloosa vůly nemá. mám to samý. a už 10 000s tim jezdim a pořád je to stejný. průběžně to kontroluj.

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: Medion

koukni na homokinetický klouby.mě to dělalo u 405ky a něž sem zjistil co to bylo,nooo tak už bylo pozdě(vysipal se)

Sypat je vyjmenovaný slovo :D

Nicméně to můžou bejt klouby, poloosy,nevyvážená kola a vůbec všechno co od převodovky po silnici je.

Stačí trošku křivá poloosa,nebo špatnej kloub ve spojení s volným siolentblokem a rozklepe to celé auto.

Spíš by mě zajímalo,jak zjistil, že jsou poloosy v pořádku.

Odesláno

to je jasnej homokynetickej kloub.... nejdriv to klepe, pak uz to spis rve jak .... v rejdu

pak ve vyssi rychlosti pri razeni mi obcas skubnul volant, z toho uz sem byl vyplasenej ale musel sem uz dojet.... bohuzel :) a pak na parkovisti klasicka situace, velkej rejd, pomalu se rozjizdim a rozpadnul se.....

tak to dopada kdyz se to nevymemi rovnou a ceka se a kontroluje se, akorat stres a nervy navic

Odesláno
Původně zaslal: P405

to je jasnej homokynetickej kloub.... nejdriv to klepe, pak uz to spis rve jak .... v rejdu

pak ve vyssi rychlosti pri razeni mi obcas skubnul volant, z toho uz sem byl vyplasenej ale musel sem uz dojet.... bohuzel :) a pak na parkovisti klasicka situace, velkej rejd, pomalu se rozjizdim a rozpadnul se.....

tak to dopada kdyz se to nevymemi rovnou a ceka se a kontroluje se, akorat stres a nervy navic

jj. To samé se mi stalo s Favoritem :-) Kolik stojí tento kloub na 406 1.8 16V?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...