michal4051 Odesláno 29. září 2021 Odesláno 29. září 2021 (upraveno) Super . Ta vložka je nějak zacvaknuta ve spojkovém pedále. Prosím nějaký postup . Nechci kvůli tomu rozebrat půlku auta . Děkuji Upraveno 29. září 2021 uživatelem michal4051 Citovat
stepi.p4 Odesláno 29. září 2021 Autor Odesláno 29. září 2021 Já postupoval takto: - uvolnil jsem čtyři šrouby, které drží celé soustrojí pedálu (zůstane to celé držet na trnu spojkového válce) - sundal jsem matku z čepu a čep vytáhl - jelikož jsem neměl kleště na vyndavání toho plastového pouzdra, tak jsem si poradil pomocí šroubováků a uvolnil jsem plastovou vložku a sundal pedál z držáku pedálu - novou vložku jsem nasadil na trn a nasadil do pedálu - teď pro mě to nejhorší - nandat zpět pedál do držáku spojky, pružinu nasměrovat na své místo a vrátit zpět čep. Jelikož pružina pedál stále odtahuje, tak vrácení čepu není úplně jednoduché, ale při nasazení čepu na kraj a pomocí si šroubováku z druhé strany díry na čep jsem jej nakonec nasadil zpět (bez pomoci šroubováku nebo něčeho čím si z druhé strany pomůžeš je vrácení čepu nemožné, na to jsem přišel po půl hodině rozčilování, odření a omlácení rukou) - po vrácení čepu a jeho upevnění matkou již vrácení celého soustrojí zpět a čtyřmi šrouby upevnit Jak jsem psal, pro mě to byla práce tak na dvě hodiny a to jsem to nikdy nedělal ani neviděl. Určitě by to urychlili kleště na vyndání té vložky z pedálu a když jsem přišel na to jak vrátit zpět ten čep, tak to byla vlastně hračka bublabu ohodnotil 1 Citovat
Karlos 307 Odesláno 29. duben 2022 Odesláno 29. duben 2022 V 10. 6. 2021 at 12:21, HonzaZ napsal: Tento problém znám. Přesně toto měla dcera na P308 T9 1.6. Hdi 115 k. Jedná se o opotřebení kulového čepu na tlačítku hlavního spojkového válce a protikusu vložky v pedálu. Systém vracení spojkového pedálu musel vymyslet opravdu nějaký "INŽENÝR". Musí se vyměnit hlavní spojkový válec a vložka spojkového pedálu. Docela nepříjemná práce. Toto vše jsem udělal a kopání pedálu zmizelo. Je na to i TSB v Peugeotu. Princip vracení pedálu je v tom, že v počáteční fázi ho vrací tlak kapaliny a nakonec vratná tlačná pružina. Ta právě dělá to kopnutí v závěrečné fázi. Zdravím, můžu tě poprosit o postup při výměně? Jak je to z odvzdušněním po vyměně? Děkuji Citovat
Ketwaldo Odesláno 27. květen 2022 Odesláno 27. květen 2022 (upraveno) @stepi.p4 Dobrý den, bylo by možné odkaz nebo obrázek co jste tam měnil. Děkuji moc Upraveno 27. květen 2022 uživatelem pavelu96 Odstraněna úplně zbytečná citace Citovat
stepi.p4 Odesláno 29. květen 2022 Autor Odesláno 29. květen 2022 @Ketwaldo Dobrý den, jedná o díl číslo 16 095 867 80. brixtr ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 14. červenec 2022 Odesláno 14. červenec 2022 Zdravím, Na naší nově koupené 308 T9 2,0 se mi dnes zasekl spojkový pedál na podlaze - vrátit jde jen rukou. Dolil jsem brzdovou kapalinu na max a asi 20x prošlápl spojku (fungovala normálně). Po nastartování a sešlápnutí brzdy se začala spojka chovat takto... 20220714_153254.mp4 Brzdová kapalina neubývá. Ví někdo kudy kam? Citovat
ChouLu Odesláno 14. červenec 2022 Odesláno 14. červenec 2022 ano, hlavní spojkový válec na výměnu častá závada u T9 pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 14. červenec 2022 Odesláno 14. červenec 2022 @ChouLu díky. Nevíš na kolik oprava zhruba výjde? Citovat
ChouLu Odesláno 14. červenec 2022 Odesláno 14. červenec 2022 co si pamatuju tak to bylo kolem 10ky.. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Marce_l Odesláno 15. prosinec 2022 Odesláno 15. prosinec 2022 Zdravím, mne sa zasekával tiež pedál. Nakoniec to bola pružina- musel som objednať priamo z Peugeot. Teraz bez problémov Citovat
zipan Odesláno 4. duben 2025 Odesláno 4. duben 2025 Dobrý večer přeji, jaký máte doporučení na hlavní spojkový válec ? Děkuji za odpověď Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.