Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Objevil se mi problém s head up displayem. Display se po nastartování otevře, ale nechce se na něho promítat obraz, stává se to hlavně, když je chladno. Po ohřátí auta a opětovném nastartování promítáni většinou znovu funguje. Co to může způsobovat a jak to řešit ? 

Odesláno

skor to bude problem v tom, ze sa nedobre vysunie...aj mne to obcas robi...vtedy pocujem take zabzucanie (ako keby ohlasenie error, ze sa idealne nevysunul) a nezapne sa premietanie na neho...staci ho potom pomocou ovladaca zasunut a opat vysunut, nasledne premietanie zapne...problem bude najskor mechanicky, ze elektronika vyhodnoti, ze sa nepodarilo dobre vysunut a preto nezapne premietanie...mozno by ho stacilo vybrat a pozriet, ci sa neda premazat nieco

Odesláno

Close (mesiacik) podrzat trochu dlhsie a potom zo slnieckom zapnes, tak je v manuali...ale mne sa zda, ze stlacam len close :D nepamatam uz presne, uz dlhsie sa mi to nestalo, resp. cez zimu sa mi to nedeje, ale az ked sa otepli

Odesláno
před 57 minutami, puq napsal:

Close (mesiacik) podrzat trochu dlhsie a potom zo slnieckom zapnes, tak je v manuali...ale mne sa zda, ze stlacam len close :D nepamatam uz presne, uz dlhsie sa mi to nestalo, resp. cez zimu sa mi to nedeje, ale az ked sa otepli

Na otváranie aj zatváranie používam dvojklik na mesiačik. Tiež to občas zblbne, vačšinou sa nevysunie ale stalo sa už aj že sa vysunul ale nezaplo sa zobrazovanie. Je to mechanická závada, ale neprišiel som na to, čo ju spôsobuje, vyskytuje sa aj cez zimu aj v lete.

Odesláno

Mně se to už několikrát také stalo, když byla zima. Displej se nevyklopil do správné polohy a tím pádem se na něj ani nic nepromítalo. Stačilo ho zavřít a otevřít a už to zase šlapalo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...