Dominik Dr Odesláno 2. květen 2021 Odesláno 2. květen 2021 Objevil se mi problém s head up displayem. Display se po nastartování otevře, ale nechce se na něho promítat obraz, stává se to hlavně, když je chladno. Po ohřátí auta a opětovném nastartování promítáni většinou znovu funguje. Co to může způsobovat a jak to řešit ? Citovat
puq Odesláno 2. květen 2021 Odesláno 2. květen 2021 skor to bude problem v tom, ze sa nedobre vysunie...aj mne to obcas robi...vtedy pocujem take zabzucanie (ako keby ohlasenie error, ze sa idealne nevysunul) a nezapne sa premietanie na neho...staci ho potom pomocou ovladaca zasunut a opat vysunut, nasledne premietanie zapne...problem bude najskor mechanicky, ze elektronika vyhodnoti, ze sa nepodarilo dobre vysunut a preto nezapne premietanie...mozno by ho stacilo vybrat a pozriet, ci sa neda premazat nieco Citovat
Dominik Dr Odesláno 2. květen 2021 Autor Odesláno 2. květen 2021 Díky. Pomocí ovladače to udělám jak ? Citovat
puq Odesláno 2. květen 2021 Odesláno 2. květen 2021 Close (mesiacik) podrzat trochu dlhsie a potom zo slnieckom zapnes, tak je v manuali...ale mne sa zda, ze stlacam len close nepamatam uz presne, uz dlhsie sa mi to nestalo, resp. cez zimu sa mi to nedeje, ale az ked sa otepli Citovat
Dominik Dr Odesláno 2. květen 2021 Autor Odesláno 2. květen 2021 Tak ja mam zas problem dpis v chladu Citovat
loque Odesláno 2. květen 2021 Odesláno 2. květen 2021 před 57 minutami, puq napsal: Close (mesiacik) podrzat trochu dlhsie a potom zo slnieckom zapnes, tak je v manuali...ale mne sa zda, ze stlacam len close nepamatam uz presne, uz dlhsie sa mi to nestalo, resp. cez zimu sa mi to nedeje, ale az ked sa otepli Na otváranie aj zatváranie používam dvojklik na mesiačik. Tiež to občas zblbne, vačšinou sa nevysunie ale stalo sa už aj že sa vysunul ale nezaplo sa zobrazovanie. Je to mechanická závada, ale neprišiel som na to, čo ju spôsobuje, vyskytuje sa aj cez zimu aj v lete. Citovat
Mike407 Odesláno 5. květen 2021 Odesláno 5. květen 2021 Mně se to už několikrát také stalo, když byla zima. Displej se nevyklopil do správné polohy a tím pádem se na něj ani nic nepromítalo. Stačilo ho zavřít a otevřít a už to zase šlapalo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.