Aluška Odesláno 14. duben 2006 Odesláno 14. duben 2006 Původně zaslal: zoby trundík rozbil auto?!? Nerozbil, rozbilo se samo, ale spraví se to a bude to OK Citovat
Trundik Odesláno 18. duben 2006 Autor Odesláno 18. duben 2006 Je mi líto, ale na 99% nedorazím, protože se k nám nahlásila návštěva. Takže si to všichni užijte a uvidíme se na srazu v Ochozu a ti, kdož tam nebudou, tak cca za měsíc na Priglu č. 19. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 18. duben 2006 Odesláno 18. duben 2006 Původně zaslal: Trundik Je mi líto, ale na 99% nedorazím, protože se k nám nahlásila návštěva. Takže si to všichni užijte a uvidíme se na srazu v Ochozu a ti, kdož tam nebudou, tak cca za měsíc na Priglu č. 19. :( :( Bude nám všem smutno. :( :( Ale na srazu to kecání doženeme, ne? Citovat
Aluška Odesláno 18. duben 2006 Odesláno 18. duben 2006 Původně zaslal: Trundik Je mi líto, ale na 99% nedorazím, protože se k nám nahlásila návštěva. Takže si to všichni užijte a uvidíme se na srazu v Ochozu a ti, kdož tam nebudou, tak cca za měsíc na Priglu č. 19. Tak to je škoda, že tam nebudeš :-( . Ale brzy se uvidíme.... Citovat
-mArA- Odesláno 19. duben 2006 Odesláno 19. duben 2006 Ja bohuzel nemuzu prijet, ledaze byste vydrzeli az do vecernich hodin, treba U korzara. Musim zaridit nejake veci na svatbu (kamaradovu :-) A jak to vypada s trickma? Citovat
Aluška Odesláno 20. duben 2006 Odesláno 20. duben 2006 Původně zaslal: .mycTD mmch, v kolik hodin to tak vidite? Většina lidiček se schází na 17 hod., ale my s Dodem jako obvykle dorazíme kolem 18.30, dříve to bohužel nejde . Citovat
.mycTD Odesláno 20. duben 2006 Odesláno 20. duben 2006 diky, ja se asi taky prad 17tou z prace nedostanu Citovat
Gotrek Odesláno 20. duben 2006 Odesláno 20. duben 2006 Takže jak jsem předpokládal, autí ještě není, takže se uvidíme v Ochoze.... Citovat
Aluška Odesláno 20. duben 2006 Odesláno 20. duben 2006 Původně zaslal: Gotrek Takže jak jsem předpokládal, autí ještě není, takže se uvidíme v Ochoze.... To je škoda, že nedojedeš. Tak jsem zvědavá, kolik nás tam dneska bude :myslim . Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 20. duben 2006 Odesláno 20. duben 2006 Původně zaslal: Gotrek Tak co? Jak dopadl sraz? Dopadl móc dobře. Zezačátku jsme trošku promrzli na zahrádce a pak se ohřáli \"U KOSA\" . Bylo to dlouhatánský. Odjíždělo se kolem 21,45 hod. Dobrej pokec. Citovat
Aluška Odesláno 20. duben 2006 Odesláno 20. duben 2006 Původně zaslal: Gotrek Tak co? Jak dopadl sraz? Bylo to moc fajn, hodně jsme se nasmáli. Já se směji ještě teď :D :D , když si vzpomenu na to, co vykládal Ladis o tom řezníkovi :D . To by sem mohl napsat, aby jste se zasmáli všichni. A taky jsme měli výborné párečky, limču a čajíček. Prostě spokojenost, kdo tam nebyl, o hodně přišel . [upravil dne 20/4/06 Aluška] Citovat
Gotrek Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 Původně zaslal: Aluška Bylo to moc fajn, hodně jsme se nasmáli. Já se směji ještě teď :D :D , když si vzpomenu na to, co vykládal Ladis o tom řezníkovi :D . To by sem mohl napsat, aby jste se zasmáli všichni. A taky jsme měli výborné párečky, limču a čajíček. Prostě spokojenost, kdo tam nebyl, o hodně přišel . [upravil dne 20/4/06 Aluška] Njn, když pěšky je to moc daleko a šalina k nám nejezdí... Ale do příště už auto určo bude... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.