Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je mi líto, ale na 99% nedorazím, protože se k nám nahlásila návštěva. Takže si to všichni užijte a uvidíme se na srazu v Ochozu a ti, kdož tam nebudou, tak cca za měsíc na Priglu č. 19.

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

Je mi líto, ale na 99% nedorazím, protože se k nám nahlásila návštěva. Takže si to všichni užijte a uvidíme se na srazu v Ochozu a ti, kdož tam nebudou, tak cca za měsíc na Priglu č. 19.

:( :( :( :( :( Bude nám všem smutno.:( :( :( :( :(

Ale na srazu to kecání doženeme, ne? :D:papa

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

Tak to je škoda, že tam nebudeš :-( . Ale brzy se uvidíme....:papa

Odesláno

Ja bohuzel nemuzu prijet, ledaze byste vydrzeli az do vecernich hodin, treba U korzara. Musim zaridit nejake veci na svatbu (kamaradovu :-)

A jak to vypada s trickma?

Odesláno
Původně zaslal: .mycTD

mmch, v kolik hodin to tak vidite?

Většina lidiček se schází na 17 hod., ale my s Dodem jako obvykle dorazíme kolem 18.30, dříve to bohužel nejde :bojim .

Odesláno
Původně zaslal: Gotrek

Takže jak jsem předpokládal, autí ještě není, takže se uvidíme v Ochoze....

To je škoda, že nedojedeš. Tak jsem zvědavá, kolik nás tam dneska bude :myslim :myslim .

Odesláno
Původně zaslal: Gotrek

Tak co? Jak dopadl sraz?

Bylo to moc fajn, hodně jsme se nasmáli. Já se směji ještě teď :D :D :D :D :D , když si vzpomenu na to, co vykládal Ladis o tom řezníkovi :D :D . To by sem mohl napsat, aby jste se zasmáli všichni. A taky jsme měli výborné párečky, limču a čajíček. Prostě spokojenost, kdo tam nebyl, o hodně přišel :cool: .

[upravil dne 20/4/06 Aluška]

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Bylo to moc fajn, hodně jsme se nasmáli. Já se směji ještě teď :D :D :D :D :D , když si vzpomenu na to, co vykládal Ladis o tom řezníkovi :D :D . To by sem mohl napsat, aby jste se zasmáli všichni. A taky jsme měli výborné párečky, limču a čajíček. Prostě spokojenost, kdo tam nebyl, o hodně přišel :cool: .

[upravil dne 20/4/06 Aluška]

Njn, když pěšky je to moc daleko a šalina k nám nejezdí... Ale do příště už auto určo bude...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...