Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak kontrola podtlakových hadiček k ovládání a rovnou jestli není netěsnost na tlakových hadicích....

Odesláno

Tak teď sem se koukal do motoru. A když mám nastartovano a pak to chcipnu motor tak ještě něco hučí tak půl minuty. Co býti mohlo býti. Nebo to je normální bubtechto motoru. 2.0hdi 100kw.

Odesláno

Ventilátor chlazení :myslim  Nějak se mi nechce věřit, že by se turbo slyšitelně dotáčelo půl minuty.... :roker

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak sem zjistil, že když seslapnu plyn tak se roztočí turbo. Auto má tah pak něco zasyčí. A když už úvěrů plyn tak to zasyčí víc. A někdy auto cukne. Co by to mohlo být. Že by někde dirka.? Ale nikde nevidím. Jinak mi to přijde jako by byla dírka ve výfuku.

Odesláno

To se takhle na dálku opravuje špatně.... Prostě budeš muset najít někoho v okolí, kdo ví kam kouknout a zajet k němu....

Guest Petr 3008
Odesláno

Asi bych si taky myslel na nějakou netěsnost, Prohlídni pořádně hadice, třeba je nějaká vyměklá a po přidání plynu se scucne, nebo se hne a začne někde přisávat. Nevím  

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...