Slepec86 Odesláno 25. březen 2021 Odesláno 25. březen 2021 Ahoj, konečně je venku rozumné počasí, tak jsem se rozhodl pořešit spojkový pedál, který mě už delší dobu rozčiluje. Má totiž vůli (jde o cca 1-2cm volně přizvednout). Myslel jsem si, že je unavená vratná pružina. Bohužel jsem ale žádnou nenašel Už toto někdo z vás řešil? Citovat
Hafity Odesláno 26. březen 2021 Odesláno 26. březen 2021 Tohle ničemu nevadí.... Předpokládám, že máš spojku ovládanou lankem.... Pokud nemáš samoštel, tak se seřizuje na lanku výška pedálu.... Citovat
Slepec86 Odesláno 26. březen 2021 Autor Odesláno 26. březen 2021 Aha, takže seřídit lanko. To by mě nenapadlo. Odložím to tedy až na výměnu spojky. Díky Citovat
Hafity Odesláno 26. březen 2021 Odesláno 26. březen 2021 Možná jsi to špatně pochopil.... Ta vůle tam bude pořád, jinak by ten pedál nešel seřídit.... Jakmile vyměníš spojku, tak bude pedál v jiné výšce, než byl před výměnou.... Seřizuje se tak, aby byl ve stejné výšce, jako pedál brzdy.... Já jsem ho většinou seřizoval o kousíček výš.... Citovat
Slepec86 Odesláno 26. březen 2021 Autor Odesláno 26. březen 2021 Je taky otázka, zda tam mám správné lanko. Dnes jsem měnil uložení motoru, takže jsem měl krásný přístup k převodovce. To lanko mi přijde zbytečně dlouhý (je svěšený až k poloose) a hlavně je s manuálním nastavením. Mám ale pocit, že bych tam měl mít samoštel S tímhle autem bude ještě sranda Citovat
Hafity Odesláno 26. březen 2021 Odesláno 26. březen 2021 Pocit není jistota.... A já osobně mám raději ruční štelování, než samostav.... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.