Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Mne appka funguje na 100% ako som uz pisal davnejsie. Dokonca aj palivo mi zobrazuje a kazda jazda je vzdy nacitana. 

Screenshot_20230118-075619.png

Upraveno uživatelem stankobn
Odesláno

Ten @stankobn je šťastný muž. Stále mu to funguje.;) Mne dnes, podobne ako @pavelu96 7.1.2023, neprenieslo jednu jazdu, hoci následujúce 2 jazdy prenieslo. Mám tam tú rutinu, ktorá po spojení mobilu a auta cez BT otvorí MyPeugeot appku. Musí tam byť ešte nejaký ďalší problém.

Screenshot_20230118_222454_MyPeugeot.jpg

Odesláno (upraveno)

Práve som sa nejakom anglickom fóre dočítal, že jednému sa jazdy tiež občas načítali, občas nie. Zistil, že jazdy sa mu vždy načítajú, keď po jazde, predtým než vypne zapaľovanie, vytiahne USB kábel, ktorý prepája telefón s autom. Vraj je to problém, o ktorom Peugeot vie, ale nevie si s ním poradiť. On sa ale pripája cez CarPlay a ja cez Android Auto. Je však pravda, že občas kábel odpájam, občas nie. Vyskúšam.

Upraveno uživatelem Akoc
Odesláno

Dnes, predtým než som po jazde vypol zapaľovanie, som najprv rozpojil USB kábel medzi telefónom a rádiom. Jazda sa cez bluetooth okamžite prehrala do telefónu. Kým sa bude dať povedať, že to takto funguje, musím to otestovať minimálne 10-krát. :myslim

@stankobn Tebe to funguje na 100%. Mávaš telefón pripojený k autu cez kábel?

Odesláno (upraveno)

Pravděpodobně to bude v propojení BT. Taky se mi občas stane (tak jednou za 10 jízd), že se mi odpojí auto od telefonu (na displeji je hláška o odpojení telefonu) a ručně ho připojuji. Ale jestli to má spojitost s Mypeugeot app to nevím... :myslim

Kabelem jsem auto a telefon asi nikdy nepropjil, mám tam vzaženou flešku.

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno

ja este pouzivam apku spotreba.sk a tam zaznamenavam tankovanie, opravy, udrzbu, poplatky, atd, a v spojeni z web strankou mam cely prehlad o tankovani atd.
No a na auto mam samostatny excel, v ktorom mam zoznam tankovania podla blocku, s cenou, priemernou spotrebou za ubehnute km, a servis a s cenou a popisom.

Odesláno

Po přesednutí do 5008 se apka chovala tak, že auto vůbec neexistuje. Telefon pro volání připojený, ale apka se s autem nespojila. Dnes ráno jako by nic a vše se hned spojilo a jízda se normálnš uložila, ale včerejší cesta z garáže vůbec neproběhla :roll

Odesláno

Přestaly se mi ukazovat jízdy. Po každé jízdě se mi sice objeví notifikace, že byla uložena nová jízda, ale v aplikaci nejsou vidět žádné, přitom to teď docela pěkně fungovalo. Apku jsem restartoval a pořád nic. Máte někdo podobný problém?

Odesláno

Takmer všetci máme podobný problém, že jazdy sa prehrávajú náhodne. Mne to odpájanie USB kábla nepomohlo (viď príspevky vyššie). Občas pomôže vypnúť v telefóne BT a znova zapnúť a neprenesené jazdy sa prenesú, niekedy však aj tak nejaká jazda chýba. Ďalšia možnosť je telefón odpárovať a znova spárovať s autom. Zdá sa, že problém je v tom, že bluetooth prepojenie s autom je nestabilné.  Teraz nemyslím BT na prehrávanie hudby a telefonovanie, to je stabilné, ale len prehrávanie dát týkajúcich sa jázd. Možno je tam interferencia BT prepojení týkajúcich sa MyPeugeot a Android Auto/CarPlay, ktoré tiež využívajú BT. Čert aby sa v tom vyznal.

Odesláno

Android auto ani Car Play nepoužívám a tento týden co jezdím jen 5008 to zase šlape jak hodinky. Vypnu po jízdě motor a jak sundám telefon z bezdrátové nabíječky, tak pípne notifikace o nové jízdě. 

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Me apka MyPeugeot momentalne na telefonu Samsung funguje podstane lip jak na predchozich Xiaomi, ale obcasny error "Chybejici udaje o jizde" mam tedy porad. No co uz, je to pokrok. :D  Se starym telefonem to spis nechodilo, ted s novym vetsinou ano.

Odesláno

V akom stave je mobil, tam asi hrá svoju rolu. Mám tam MyPeugeot verziu 1.37.7, appka počas jazdy vždy otvorená, dáta sa prehrajú do mobilu buď hneď po jazde, alebo pred začatím ďalšej. Ale naposledy nič nepomáhalo. Vypnutie bluetooth, znova sa prihlásenie, nič. Tak som mobil reštartoval (Samsung Galaxy A71, Android A13, One UI 5.0) a jazdy prehraté.

Odesláno
V 7. 1. 2023 at 14:04, pavelu96 napsal:

Až na nefunkční slučování jízd apka jede na Androidu 12 na letité S10

@pavelu96 Všimol som si, že v tomto príspevku sú vo výpise jázd aj adresy začiatku a konca jázd. Auto má vstavanú navigáciu? Moje auto nemá navigáciu a vo výpisoch je uvedená "neznáma adresa". Ale stretol som sa s príspevkami, kde autori sa zaprisahali, že ich autá nemali vstavanú navigáciu a napriek tomu vo výpisoch boli adresy. Čo vyzerá ako nezmysel.

Odesláno

Ano auto má vestavěnou navigaci. 

Poslední dobou se potýkám s funkčností aplikace na základě náhodných ukládání jízd. V 90% se jízdy načtou po druhém ručním odpojení a připojení telefonu přes Bluetoth. Už jsem s odpojováním ručně skončil a nechávám to na té náhodě.

Ale docela mi to vadí, když se chci podívat přes apku, kolik mám paliva, jestli je potřeba natankovat a už si od poslední jízdy nepamatuju, kolik tam toho je... :bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...