Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tlakové hadice Peugeot 407 1,8 benzin 85Kw 6D( mechanické servo)

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím kamarády,

bohužel mi odchází tlakové hadice od serva (netěsnost) a zatím se mi nepodařilo sehnat nové. Originály se už nevyrábějí a v servisu mi řekli, že už toto zkoušeli řešit někde tam, kde tyto hadice opravují či dokonce vyrobí. Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti? Zatím jsem zkusil kontaktovat jednu firmu.  Když mi odešlo servo, sehnal jsem ho až přes jednoho prodejce už použité až ve Francii...

Díky za odpověď Chuck Norris

Tlaková hadice 2.png

Odesláno

u toho výrobce hadic budou chtít staré potrubí, aby viděli koncovky a změřili délku/průměr,  nejbližšího výrobce hadic zjisti sám přes net, poptej se známých atd.

Odesláno

Já si nechal na předešlé auto hadici vyrobit. Donesl jsem starou, manik si ji změřil koukl jak má být nechal železa a udělal mu v kuse novou jen jsem ji tam pak nandal pripaskoval aby se nehejbala a jezdí do teď. 

Je to klasická hydraulika

Odesláno
před 1 hodinou, Chuck Norris napsal:

Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti?

Mám, bazoš, nebo zkusit poptat firmu, která ti to vyrobí.

Případně @sharpersby třeba něco doma mohl mít.

• O 2 týdny později...
Odesláno
V 21. 3. 2021 at 20:02, vagi napsal:

Mám, bazoš, nebo zkusit poptat firmu, která ti to vyrobí.

Případně @sharpersby třeba něco doma mohl mít.

Ahoj, no tak jestli je máš , tak je vezmu. Je to tedy benzín, 1,8 , není to ještě 16 V , 85 kW a přikládám obrázek (i pro ostatní). To by bylo prima...   Norris 728740200

Tlaková hadice 2.png

Odesláno
V 21. 3. 2021 at 18:30, velkybanan napsal:

Já si nechal na předešlé auto hadici vyrobit. Donesl jsem starou, manik si ji změřil koukl jak má být nechal železa a udělal mu v kuse novou jen jsem ji tam pak nandal pripaskoval aby se nehejbala a jezdí do teď. 

Je to klasická hydraulika

Nj, není to tak jednoduchý, jednou mi neodpověděli a podruhé, přestože to vysloveně inzerovali řekli, že te´d na to nemají kapacitu..:)

Odesláno (upraveno)

@Chuck Norris, asi jsi člena @vagi špatně pochopil, on nemá hadice serva, ale zkušenosti 😉

je dost divné, že sháníš tlakové hadice serva a nevíš která to je 😯, tak tlaková je od servočerpadla k převodce řízení, takže číslo 1 na obr., číslo 4 je vracečka do nádobky, tam ještě tlak je, ale už ne tak vysoký, hadice 3 je jen propojka od nádobky do servočerpadla, tam můžeš dát cokoliv, co snese olej, tlak tam není, ale která hadice ti vlastně teče, musíš zjistit sám

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

@Chuck Norrispromiň, nic nemám a nenabízím. Jediné, co mám, je špatná zkušenost se servo trubkou, která jako nový díl prostě nebyla. Takže buď juknout na bazoš, nebo si ji nechat udělat na míru ;)

Odesláno
před 4 hodinami, ozzy56 napsal:

@Chuck Norris, asi jsi člena @vagi špatně pochopil, on nemá hadice serva, ale zkušenosti 😉

je dost divné, že sháníš tlakové hadice serva a nevíš která to je 😯, tak tlaková je od servočerpadla k převodce řízení, takže číslo 1 na obr., číslo 4 je vracečka do nádobky, tam ještě tlak je, ale už ne tak vysoký, hadice 3 je jen propojka od nádobky do servočerpadla, tam můžeš dát cokoliv, co snese olej, tlak tam není, ale která hadice ti vlastně teče, musíš zjistit sám

Pochopitelně jsem myslel 1 a 4, tak nějak jsem si myslel, že je to jasné... Co se týká pochopení Vagiho zkušeností, podívej se na to co napsal "Mám, bazar, atd..." , zřejmě se mu tam nechtěně vloudila čárka

Ale hlavně bych potřeboval ty hadice, než tady polemizovat o tom , co kdo myslel nebo jak kdo co pochopil, to  když tak můžeme probrat pak...

Odesláno
před 3 hodinami, vagi napsal:

@Chuck Norrispromiň, nic nemám a nenabízím. Jediné, co mám, je špatná zkušenost se servo trubkou, která jako nový díl prostě nebyla. Takže buď juknout na bazoš, nebo si ji nechat udělat na míru ;)

Jasný, díky za snahu... Obvolal jsem všechny možný bazary, u jednoho  mi řekli, že minulý týden jednu prodali, takže mají jen jednu, smůla..:) No a jak jsem psal, ani u výrobců jsem nebyl zatím úspěšný..:)

Zdá se to být neřešitelné...

• O 2 týdny později...
Odesláno
V 21. 3. 2021 at 20:23, Charlie 1 napsal:

Jakou hadici shánís? Číslo? 

Ahoj, je to tedy na 407 2005, ještě s mechanickým servem. Podle obruzky  a jak sparávně říkal Ozzy je to číslo 4 a 1 . Přívod bych možná ještě sehnal ...

Tlaková hadice 2.png

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...