Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oni

no ja bych chtel nejakej dobrej stred!!no ja ho mam z bazace a vetsinu penez jsem dal jako protiucet,ale zbytek byl na lizacku!!!

Počkej, to si děláš humory?

co, že to máš za prskolet, že ho kupuješ na leas ?

Odesláno

no to auto co mam v profilu!!ale jak rikam,na tu lizacku se vzala jen zbyla cast a splacim ji jen jeden rok!!proc ste tak vykuleni,to jsem udelal neco trestu hodnyho???

Odesláno

rekneme ze leasing je u starsich aut jeden z nejhorsich zpusobu financovani, mene vyhodny uz je snad jen uver od lichvare...

ta vestina penez jako protiucet, to jako zes tam nechal neco starsiho? penize cash se nedavaji jako protiucet, ale splatka kdyz uz ;) to jen mimochodem...

[upravil dne 19.4.06 Vvitty]

Odesláno

Na leasing se vyplatí kupovat akorát úplně nové auto, ale zase na druhou stranu kupovat nové auto je docela luxus. Člověk ještě neujede ani 1 km a už to auto má hodnotu o pár tisíc méně. A co se týká úvěrů na auto, tak z vlastní zkušenosti nebrat GE MONEY, to jsou zloději. Co jsem zjiš?ovala tak se vyplatí vzít si u nějaké \"normální banky\" (prý je nejlepší Česká spořitelna) půjčku a koupit auto tímto způsobem a pak akorát splácet tu půjčku a basta :cool: .

Odesláno

No a taky kvůli šesti sedmi pětkám co má to auto hodnotu vyřizovat leas, povinné pojištění a další radosti.. ani náhodou.

[upravil dne 19.4.06 vector]

Odesláno

Já sem měl auto taky na lízu :roll a bohužel GE.

Nikdy víc!

Jedině jak říká Aluša - úvěr vyjde líp, člověk si zařídí všechny pojistky podle sebe a hlavně je auto JEHO.

Sem měl co dělat abych vytřískal potvrzení o bezškodném průběhu.

Jak kdyby pojiš?ovny nikdy neviděly auto na leasing kde provozovatel je samozřejmě ten kdo s tím jezdí.

Viz sekce Pojiš?ovny v pokecu.

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

nechci rýpat, ale nejhorší způsob je zainvestovat do nového auta...to ani u lichváře nepřijdeš o tolik peněz:D:P

tak nerypej... nejhorsi investice je jakekoliv auto.

nerikal jsem, ze si ma koupit nove auto, jen ze leasing na auto starsi 6 let je velmi nevyhodny. napr. kvuli pojistce, urokum atd. Vyhodnejsi je vzit spotrebitelsky uver, a nebo jeste lepe koupit auto, ktere muzu zaplatit rovnou. Navic auto neni tvuj majetek... 306ta stary model je v bazarech tak po 70, jestli podstatnou cast zaplatil cash, kolik zbylo na ten leasing a jake vedlejsi naklady to neslo?? Proto taky to podiveni.

Leasing je vyhodny hlavne pro firmy, kvuli jinym odpoctum dane.

:papa

Odesláno

jo mel jsem formana,to co jsem za nej dostal jsem dal jako prvni splatku(mel si pravdu),jinak dam necelejch 10 koliku navic a vsechno papirovani vyrizoval bazar,tak co!!

Odesláno

jen desitku navic? oni uz delaji leasing bez nutnosti pojisteni predmetu leasingu proti havarii a kradezi?

jinak desitka navic z nejakejch 50 (odhad rozdilu hodnot....) je 20%... na kreditce mam mensi :)

dalsi naklady a papirovani budou pri prepisu majitelu az ti skonci leasing...

Odesláno
Původně zaslal: Jezkovi.voci

nechci rejpat. Ale po delší době jsem se teda chtěl dozvědět, jak je to teda s tím snížením 306té. A místo toho jen samej :xvul

to je pravda, jak snížit 306tou je problém. A nikdo není schopnej říct jak to teda je. každej jen odrazuje.

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

jen desitku navic? oni uz delaji leasing bez nutnosti pojisteni predmetu leasingu proti havarii a kradezi?

jinak desitka navic z nejakejch 50 (odhad rozdilu hodnot....) je 20%... na kreditce mam mensi :)

Omlouvám se za offtopic.

Vvitty: leaska pak pošle papír o řádným ukončení smlouvy, to se vezme s VTP (kde sem zapsanej jako provozovatel) na dopravák. Tam baba mrkne na dopis, do TP vyťuká \"Majitel vozu je shodný s provozovatelem vozu od xx.xx.xx na základě rád. ukončení leas. sml.\"

Otázka 10min. a tusím 50 nebo 100kč.

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Omlouvám se za offtopic.

Vvitty: leaska pak pošle papír o řádným ukončení smlouvy, to se vezme s VTP (kde sem zapsanej jako provozovatel) na dopravák. Tam baba mrkne na dopis, do TP vyťuká \"Majitel vozu je shodný s provozovatelem vozu od xx.xx.xx na základě rád. ukončení leas. sml.\"

A zaplacení 1000korun jako zústatkové ceny pro odkoupení Leasingovce.

Odesláno
Původně zaslal: vector

Původně zaslal: Fusion

Omlouvám se za offtopic.

A zaplacení 1000korun jako zústatkové ceny pro odkoupení Leasingovce.

a zrizeni novych pojistek... no, od te doby co v Praze na DI \"maji ten novy system\", tak uz to neni takovy opruz a da se to vyridit za dopoledne, dva roky zpatky to bylo na den dovolene v lepsim pripade...

ale to je jedno, kdo chce at si tak klidne stare auto koupi ;)

a sorry za :xvul

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...