Vvitty Odesláno 7. duben 2006 Odesláno 7. duben 2006 kam to chces dat? vzhledem k tomu, ze jsou stejne na aute tak dve, max tri mista... tak ty samolepky od maxy sly dost dobre na kazde z nich Citovat
Guest minimaxa Odesláno 8. duben 2006 Odesláno 8. duben 2006 Třeba takhle nevypadá vůbec zle: Citovat
Vvitty Odesláno 8. duben 2006 Odesláno 8. duben 2006 2komisar: nejsi jediny, souhlasim s tebou a vim ze i dalsi lide nejsou spokojeni s eshopem, a to i z rad vedeni. Momentalne se o Eshop ma starat Petra Mala, pripadne Ondra Maly. Na to, ze to nefunguje uz bylo upozornovano nekolikrat. Je tu nekolik moznosti reseni, a jednou z nich jsou volby, ktere budou co nevidet a kazdy radny clen bude mit moznost ovlivnit dalsi chod klubu. Jedine, co Ti momentalne mohu poradit je ptat se a otravovat, ovsem spis nez tady tak primo telefonem vyse zminene... Citovat
MJSytic Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Původně zaslal: Trundik Původně zaslal: MJSytic Taky jsem si obědnal nálepky 4ks a přišly zhruba za měsíc. Měl jsem je klasicky na dobírku. Teď už jen čekám, až se pořádně oteplí a budu lepit Jinak jsou fakt hustý a kvalitní. Byl jsem příjemně překvapen i tím bílím obrysem, aspoň to bude na tý mý základovce dobře vidět Ty máš auto natřený jen základovkou??? No v techničáku mám červená základí Jinak je to taková ta klasická tmavě červená metla. Bohužel se mi jí nedaří nějak oživit (leštěnky a vosky nezabíraj), takže na metlu moc nevypadá Citovat
chuck11 Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: Trundik Původně zaslal: MJSytic Taky jsem si obědnal nálepky 4ks a přišly zhruba za měsíc. Měl jsem je klasicky na dobírku. Teď už jen čekám, až se pořádně oteplí a budu lepit Jinak jsou fakt hustý a kvalitní. Byl jsem příjemně překvapen i tím bílím obrysem, aspoň to bude na tý mý základovce dobře vidět Ty máš auto natřený jen základovkou??? No v techničáku mám červená základí Jinak je to taková ta klasická tmavě červená metla. Bohužel se mi jí nedaří nějak oživit (leštěnky a vosky nezabíraj), takže na metlu moc nevypadá Skoušel sto rospustit tempem:D:mrk;) Citovat
Guest Masinka Odesláno 29. duben 2006 Odesláno 29. duben 2006 Původně zaslal: komisar takže je tomu měsíc co jsem objednával a kulový,po 3 týdnech jsem se dozvěděl že ja zaplaceno ale neodesláno zatím nic.Dotyčný mi ani na meila neodpověděl ani na jeden,takže nic naplat dost mne to se**a objednávat zatím nic dalšího nebudu.Nebylo mio sděleno nic Někam pak volat tak říkám zbytečně vyhozené prašule:cool:Aspoň tady se vidí jak a co.Vím že dotyčný měl práci tady s klubem,ale proč pak slibují a nehledě není nikde napsáno kdo a kam se obrátit jedině až uděláte objednávku.Jest-li jsem někoho poškodil tak sorry,ale mám i já starosti a plno práce.Pokud vezmu jinde jsem si něco objednal tak po zaplacení převodem jsem věc měl do týdne doma a daleko lepší přístup než zde . Za chvili jsou tu volby a tvoje nejlepsi reseni bude, kdyz nezvolis toho cloveka, ktery je za e-shop zodpovedny, tedy pokud bude mit jeste tu odvahu vubec kandidovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.