Dave_k Odesláno 18. únor 2021 Odesláno 18. únor 2021 No tak to byl asi nějakej střelec. Než začnu někde dělat tak mám nahrubo cenovku za materiál a práci spočítanou. Samozřejmě když se toho nějak změní hned dávám befel. A pokud to je jen trochu reálný tak to spláchnout třebas za víkend. OK406 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Dave_k Odesláno 18. únor 2021 Odesláno 18. únor 2021 před 23 hodinami, Charlie 1 napsal: Dave ty se tim zivis jakou značku kotle by jsi doporučil? Ohledně spolehlivosti, ceny dílu a servisu? Tak se zadala zakázka 3 soukromníkům tak uvidíme rozptyl( na který jsem sehnal dobře reference) naším s tím pomáhám, protože některý řemeslník vidí důchodce= Kafky a pálí ním ceny.... Protherm spadá pod Vaillant= to jsou Němci.... Montují se v Itálii? Tak to nevím.... Toho Protherma bych se nebál. Podle mě slušnej poměr kvalita/cena. A ani Immergas není špatnej. Jen si najít dobrýho servisáka. Ty dobří mají většinou plno. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Ajdamek Odesláno 18. únor 2021 Odesláno 18. únor 2021 (upraveno) Tata mel v dome Immergase a za 7 let od poruchy nejaky klapky ho nikdo poradne spravit nedokazal Jinak kdyby chtel remeslnik o 110tkc vic oproti rozpoctu, tak bych se zacal asi jenom hlasite smat. Upraveno 18. únor 2021 uživatelem Ajdamek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.