Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No tak to byl asi nějakej střelec. Než začnu někde dělat tak mám nahrubo cenovku za materiál a práci spočítanou. Samozřejmě když se toho nějak změní hned dávám befel. A pokud to je jen trochu reálný tak to spláchnout třebas za víkend.

Odesláno
před 23 hodinami, Charlie 1 napsal:

Dave ty se tim zivis jakou značku kotle by jsi doporučil? Ohledně spolehlivosti, ceny dílu a servisu? 

Tak se zadala zakázka 3 soukromníkům tak uvidíme rozptyl( na který jsem sehnal dobře reference) naším s tím pomáhám, protože některý řemeslník vidí důchodce= Kafky a pálí ním ceny.... 

Protherm spadá pod Vaillant= to jsou Němci.... Montují se v Itálii? Tak to nevím.... 

Toho Protherma bych se nebál. Podle mě slušnej poměr kvalita/cena. A ani Immergas není špatnej. Jen si najít dobrýho servisáka. Ty dobří mají většinou plno.

Odesláno (upraveno)

Tata mel v dome Immergase a za 7 let od poruchy nejaky klapky ho nikdo poradne spravit nedokazal :D 

Jinak kdyby chtel remeslnik o 110tkc vic oproti rozpoctu, tak bych se zacal asi jenom hlasite smat.

Upraveno uživatelem Ajdamek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...