Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ráno při prvním startu zatím vždy jen v mrazu mi na několik sekund svítí (bliká) kontrolka klíče, někdy to i pípne a vždy mě navigace pošle do servisu. Takhle mi zlobilo přední led světlo, které je již vyměněno. V servisu jsem byl ne diagnostice, hlášek spousta, ale prý nic neznamenají. O světlech prý nic. Ale že už se  s tím setkali a že prý přehrají software. Objevuje se někomu něco podobného?

Odesláno

Dělá mi to občas hladina v ostřikovačích při mrazu, Hned jako chyba zmizí. 

Odesláno

Když je kapalina hraně a zahoupe se auto. Tak blikne klíček, naskočí směrovka do servisu. A ani to nestihne napsat kapalinu. Když si párkrát ucáknu, tak už to to stihne napsat i že j to kapalina. Ale zase celé zhasne. Zůstane jenom service nav. 
A takhe si můžu ucáknout i 5x než zůstane klíček viset.

Odesláno

🤣 🤣 🤣 asi bych to potřeboval trochu přeložit. Když je kapaliny málo že? Když si párkrát ucáknu, tohle nevím? A takhe si můžu ucáknout i 5x než zůstane klíček viset Jak viset?

Ale je teda zvláštní, že by kontrolka na doplnění kapaliny do ostřikovačů posílala do servisu

Odesláno

@martinecondrej Ok :D
Mám verzi kde je čidlo množství kapaliny. Nicméně to tvůj problém  jak píšeš nahoře así nebude.
A ten překlad: Jde o to, že to čidlo má nejakou divnou hysterezi. V teplém provozu   (normálním). Když dochází kapalina během cákání (ostříku!) Tak rozsvítí klíček, na obrazovce v přístrojích ukáže upravte hladinu ostřikovačů a na navigaci udělá trasu k servisu. nimcéně pokud je to nahraně oné hystereze, tak to celé zase zhasne a při dalším výstřiku OSTŘIKOVAČŮ to celé naskáče znova. Až při 3-4 ucáknutí OSTŘIKOVAČI zůstane klíček viset a logu v rádiu zůstane vysvětlivka že jde o hladinu ostřikvoačů.

Jenže právě v zimě se mi stává že mi to takhle problikne (klíček na přístrojích často bez hlášky o ostřikovačích) i při přejetí ležícího policajta. Nicméně pak si párkrát ucáknu OSTŘIKOVAČI a ukáže se už ono info o tom že jde právě o ostřikovače.

Dobrý? :D

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak mě to poklesu teploty hodí chybu "závada nouzového brždění" - nebo tak něco. Rozsvítí se kontrolka brzd a je nefunkční tempomat. Musím znovu nastartovat a potom resetovat tempomat a vše je zase OK. Už jsem s tím byl v servisu- závad našli také kotel. Vše smazali a dnes opět 🙃

Odesláno

já už to mám vychytaný, že když mrzne, tak stačí po startu na pár vteřin vypnout světla. Denní ledky se rozsvítí naplno asi se v nich něco ohřeje a už to neudělá. Až půjdu na servis, tak mi tam něco přehrajou a bude to snad dobrý. 

Každopádně chyba světel je prkotina, brzdy a nefunkční tempomat bych teda řešil důrazně. U 5008 se mi kdysi dělo něco podobného a odcházela baterka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...