Ovčák Odesláno 28. leden 2021 Odesláno 28. leden 2021 Dobrý den prosím o radu, někdy se mi stává že při zastavení na křižovatce je v autě cítit zápach výfuku nebo něco takového. Někdy to udělá i při couvání. Motor je čistý a vlnovec a výfuku také v pořádku. Děkuji moc za odpověď. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 28. leden 2021 Odesláno 28. leden 2021 Že by předehřev motoru? Je to cítit i po delší jízdě když máš provozní teplotu? Citovat
Ovčák Odesláno 28. leden 2021 Autor Odesláno 28. leden 2021 Já předehřev motoru nemám. Holé HDI 1.6. Citovat
Stasiek Odesláno 28. leden 2021 Odesláno 28. leden 2021 (upraveno) A nevypaluje se ti filtr DPF? Cca co 600km by se mel vypalovat (teda co jsem se dočetl). Ale pokud není už tak zacpaný že se vypaluje častěji. Volnoběžné otáčky jsou v momentě vypalování vyšší. Jinak to asi nepoznáš. Upraveno 28. leden 2021 uživatelem Stasiek Citovat
mikem Odesláno 16. červen 2021 Odesláno 16. červen 2021 Ahoj, šoupačky za spolujezdcem mi při zavirání vždy na něco narazí. Koukal jsem, že je to ten čep dole, který zajíždí do karoserie. Úplně nepasuje polohou do toho protikusu v karoserii, je trochu níž, nebo celý dveře jsou níž. Nevíte jde to nějak výškově štelovat nebo celý dveře ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.