jardas Odesláno 24. prosinec 2022 Odesláno 24. prosinec 2022 Mám 32GB, FAT32 a výchozí velikost alokace Leda zkusit natvrdo nastavit 16kB. Peugeot update si disk formátoval, tak bych čekal, že v tom problém nebude. To byla 16GB flash, teď jsem zkoušel na jiné 32GB jen kopírováním obsahu té 16GB a nedaří se Citovat
MJSytic Odesláno 24. prosinec 2022 Odesláno 24. prosinec 2022 Tak pokud kopíruješ ze stejného nefunkčního zdroje, tak to není ideální. Klidně to může být nějak poškozené Ideálně udělat komplet vše znovu. Balík dat máš 100% správný? Citovat
jardas Odesláno 24. prosinec 2022 Odesláno 24. prosinec 2022 To je sice dobrá myšlenka, ale v podstatě není důvod, aby nebyl balík dat správný, když vznikl automaticky. Ovšem je to jen teorie Takže jak píšeš - zkusím udělat komplet znovu a uvidí se. Dám vědět... Citovat
jardas Odesláno 2. leden 2023 Odesláno 2. leden 2023 Tak se aktualizace povedla, nakonec flash disk USB 3.0, formát FAT32 (zformátováno přímo programem "Peugeot Update"), trvání aktualizace cca 20 minut. Teď by mě ještě zajímalo, co se touto aktualizací změnilo nebo opravilo... Citovat
Trnda Odesláno 28. únor 2023 Odesláno 28. únor 2023 Ahoj, chystám se na aktualizaci. Podklady jsem si stáhl už koncem minulého roku (software cca 2,7 GB a mapy cca 10GB) a teď jsem si chtěl ověřit jestli nejsou novější a jak koukám tak postup už je jiný. Peugeot update mi chce vytvořit disk pro instalaci, bude obsahovat obojí (SW a Mapy)? Protože balíček map jsem již pro svůj VIN nenašel. Citovat
MJSytic Odesláno 28. únor 2023 Odesláno 28. únor 2023 To by měla ta appka informovat, co všechno pro tvůj VIN našla, a co bude pak na USB disku Naposledy (14dní zpět), co jsem aktualizoval 5008, tak to tak bylo. Citovat
Trnda Odesláno 28. únor 2023 Odesláno 28. únor 2023 Aplikaci jsem ještě nespustil, páč mám jen 16 GB flasku, nestačila by? Podle VIN vyskočí jen hláška, že pro vozidlo je k dispozici jedna nebo více aktualizací, tzn. nejspíš že pokud nezačne proces, tak vím kulový Citovat
MJSytic Odesláno 28. únor 2023 Odesláno 28. únor 2023 Pokud by se tam mělo klopit obojí, tak 16GB nestačí Já myslím, že by to mělo ukázat i bez flashky, ne? Možná je to tím, že ta data už máš stažená a apka je v PC vidí. Proto, ti to tento krok přeskakuje? Citovat
Trnda Odesláno 28. únor 2023 Odesláno 28. únor 2023 V PC je mám, to je možné, každopádně obrazovka pro aktualizaci už vypadá jinak než dřív, viz foto. Citovat
MJSytic Odesláno 28. únor 2023 Odesláno 28. únor 2023 To je ale odkaz právě na tu apku, která pak slouží k výrobě té flashky Pak už se update dělá jen přes ní - nemusí se chodit nikam na WEB. Citovat
Trnda Odesláno 1. březen 2023 Odesláno 1. březen 2023 Tak aktualizace proběhla z flashky na kterou jsem jen dekomprimoval balík s mapovými podklady. Myslím, že u update map žádné ověření klíče není, alespoň u mě neproběhlo. Příště zkusím vytvořit potřebnou flashku za pomoci aplikace z webu a uvidíme Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.