Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hele, nějak se mi nechce číst, co je výše napsáno, :aut tak se ptám. Kontroloval jsi ten palivovej filtr? Taky by to mohlo dělat čerpadlo. Vem si pomocníka, odělejte zadní sedačku a a? za jízdy pomocník poslouchá, jestli čerpadlo nemá divnej zvuk, když tomu okotlíš.

Odesláno

To čerpadlo mužeš vyzkoušet i když stojíš. Má pořát stejné otáčky takže nepotřebuješ pomocníky ! Ale přikláním se k tomu pal. filtru . Je to normální jev , když stojíš motor jede v poho. Když potřebuješ náhle přidat začne to cukat a to je známka že nemáš potřebné množství paliva... Takže bych řešil jako první ten filtřík. Jo a myslím že je v motor. prostoru někde za vzduch filtrem.

Odesláno

tak jsem vymenil ten palivka a muzu vam rict ze z ty hadice tekl pekne hnusnej benzim a tekl z toho konce z nadrze!chci se teda zeptat jestli muze bejt nejak zasekana nadrz??a jestli moje problemy muze zpusobovat cerpadlo!

Odesláno

když jsem do naší staré Ochcávky I natankoval jakousi divnou naftu.

Byl prosinec, zima jak sviňa a cestou z Prahy po D1 už někde za odbočkou na Benešov to začalo po přidání plynu kolem 130 km/hod cukat.

Pak to cukalo stále více a více, takže když jsme se dovlekli do Humpolce, zavolal jsem service mobil, kterým přijeli dva experti - a nezjistili nic.

Takže jsem se (fakticky už jen cca třicítkou na volnoběh) dovlekl v odstavném pruhu D1 až do Jihlavy, kde v tamním škodováckém servisu v pátek v cca 23:30 držel službu automechanik, který si otevřel kapotu, podíval se a po krátkém zadumání vytáhnul palivový filtr - a když mi ukázal, jaký sopel se z něj táhnul, pochopil jsem i já, v čem byl problém...

A to jsem od výměny palivového filtru při předchozí servisní prohlídce najezdil ani ne 1000 km (to, zda při té prohlídce onen palivový filtr skutečně vyměnili, jak to uvedli na faktuře, však již asi jen těžko někdy zjistím).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...