oni Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 tak mam podezreni na nejakou zavadu!pri jizde mam takovy pocit lehkeho cukani,jakoby se tomu autu nechtelo nebo jako kdyz do vas narazi silny bocni vitr nebo se dusi,nevim jak to presne popsat,cim pridam vice plynu tim je znatelnejsi!v minulych prispevcich jsem nasel plno vecich tak je zkusim zkontrolovat!budu tedy menit palivovej filtr,takse chci zeptat kde ho mam hledat a jestli mam bejt na neco opatrnej a na co si mam dat pozor!!jinak za kazdy postrech zavady dekuji!! Citovat
chuck11 Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 Palivovej filtr by si měl mít připevněný ze spodu nádrže(takový jakoby válec),pokud ho tam nemáš tak ho budeš mít v motorové části(ale spíš bude u nádrže) Stou tvojí závadou začínáš dobře,vyměnit palivovej filtr(jestli není zasranej),dále bych skontroloval vzduchový filtr,pokud by ani to nepomohlo tak bych se podíval na svíčky:papa:papa Citovat
oni Odesláno 4. duben 2006 Autor Odesláno 4. duben 2006 vse zkontroluju,pak prejedu vsechny kontakty,nekdo to tam psal ze to pomaha!!taky se chystam na diagnostiku!jinak mam si na neco davat pozor pri ty vymene??nebo proste staci prijit neco odmontovat vymenit qa hotovo??? Citovat
Petr X Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Vzduchovej filtr ti nepomuze. Pri jakych ti to dela otackach? Porad nebo jen v urcitych otackach? Me to delalo nejdriv porad a bylo to porad horsi a horsi. Nejhorsi kdyz jsem dal vic plynu pri mensich otackach a pri popojizdeni. A pak jsem prisel na to, ze mam prasklou plastovou cast na hadicce k podtlaku, tak jsem to opravil a bylo to lepsi. Ale porad to nebylo ono. Nakonec to byly SVICKY! A to jsem mel novy Champion, zmensil jsem odtrh a uz je to v pohode. Zacalo to teda horsi zavadou - menil jsem listu s civkama (tu rampu na svickach) - 6300Kc. Citovat
oni Odesláno 6. duben 2006 Autor Odesláno 6. duben 2006 spise to dela pri vyssich a akceleraci!!jinak ta hadicka vede od kud kam,mrknu na ni a dikec za typa!! Citovat
Petr X Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 Vede od vyka na ventilech k te plastove krabici, co v ni je vzduchovej filtr. Aspon takhle to mam ja u 406. Snad jsem se dobre vyjadril. Zkus to a uvidis. Citovat
oni Odesláno 6. duben 2006 Autor Odesláno 6. duben 2006 jj to tam mam taky a jeste mi to vede nekam ke klapce,presne ted nevim!!budu ted o vejkendu delat vice veci tak to bude prvni na co mrknu!! Citovat
Petr X Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 Mrkni i na ty svicky, ja je mel novy a stacilo zmensit odtrh. Ja to poznal jednoduse, ze to neni palivem (jako ze neni neco pricpany), protoze mi to delalo na plyn i na benzin. Citovat
oni Odesláno 6. duben 2006 Autor Odesláno 6. duben 2006 jasny,jasny!!a myslis ze by se mohl odtrh na svice sam od sebe zmenit??protoze ja jsem svicky nedavno menil a fachalo to uplne supr!! Citovat
Petr X Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 To nevim, ale nekdo mi tenkrat rikal, ze by se novy svicky mely po nekolika kilometrech zkontrolovat. A pripadne nastavit znova odtrh. Uvidis, no. Ja ho musel nastavit na 0.5mm, ale u jinych svicek jsem to nikdy nedelal, tak nevim. Spis si myslim, ze tam nemam ty spravny svicky, co by tam mely bejt, proto jsem to musel takhle resit. Citovat
P607Olda Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 Tipuju zapalovaci rampu. Pri akceleraci je bohatsi smes tak to potrebuje vyssi napeti na preskok, a to ta rampa (predpokladam ze uvnitr je sada VN civek) nezvlada. Nedavno jsme ji menili na Partnerovi 1,4. Pro presnou identifikaci diagnostika. Zkus sklepat svicky na mensi mezeru (0,5), jestli je tato teorie spravna tak to pomuze. [upravil dne 6.4.06 P607Olda] Citovat
oni Odesláno 6. duben 2006 Autor Odesláno 6. duben 2006 jenze ja nemam zapalovaci rampu,ma normalne klasicky kabely,ktery vedou do krabice vedle vika ventilu!! Citovat
Petr X Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 Původně zaslal: P607Olda Tipuju zapalovaci rampu. Pri akceleraci je bohatsi smes tak to potrebuje vyssi napeti na preskok, a to ta rampa (predpokladam ze uvnitr je sada VN civek) nezvlada. Nedavno jsme ji menili na Partnerovi 1,4. Pro presnou identifikaci diagnostika. Zkus sklepat svicky na mensi mezeru (0,5), jestli je tato teorie spravna tak to pomuze. Zapalovaci rampu jsem prave menil ja, psal jsem to hned v prvnim prispevku, dal jsem za ni 6300Kc. Menil jsem ji zaroven se svickama. Pak to 14dni jezdilo a najednou to zaclo cukat. Dva mesice jsem s tim jezdil, nez me napadlo zmensit odtrh na svickach, a to nakonec pomohlo. Zezacatku to cukalo strasne moc, to jsem vyresil tou pretlakovou hadickou. Ale porad to nebylo ono, doresil jsem to svickama. Citovat
P607Olda Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 Jo tak sorry, to jsem prehlid ze nemas zapalovaci rampu. Citovat
P607Olda Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 Ale jestli si chces pohrat a nevadi ti to, tak zkus zmensit ty mezery na svickach. Tim overis, ze civka a izolace neprobijeji (protoze se snizi zapalovaci napeti). Mensi jiskra znamena horsi zapaleni a nizsi vykon, ale pokud ti to prestane cukat, tak je to zpusob, jak to levne overit. [upravil dne 6.4.06 P607Olda] Citovat
oni Odesláno 6. duben 2006 Autor Odesláno 6. duben 2006 pokud to nebude mit vliv na spotrebu tak to udelam!!mam svicky s tema trema packama,takze vsechny mam udelat na 0,5???urcite?? Citovat
P607Olda Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 To udelej na zkousku, prihni jen jednu packu na kazde svicce. Bude to mit vliv na zvyseni spotreby, taky ze to tam nenechavej natrvalo! Pokud ti po prihnuti zmizi \"cukani\" a motor pojede hladce, tak je to: zapalovaci civka nebo kabely s koncovkami. (pises ze svicky mas nove). Pak ma vyhodu servisak v dilne, ze tam na zkousku hodi jine kabely anebo jinou civku, a hned vi cim to bylo. Ty asi nemas po ruce rezervni kabely ani civku... [upravil dne 6.4.06 P607Olda] [upravil dne 6.4.06 P607Olda] Citovat
oni Odesláno 6. duben 2006 Autor Odesláno 6. duben 2006 no mam stary kabely,jenomze ty jsou asi k nepouziti,pac jeden je zrezlej!!ale dik!!tuhle variantu necham az nakonec az vsechno nejdriv prejedu!!doufam teda ze to tim nebude!!nakolik muze vyjit ta civka?? Citovat
oni Odesláno 6. duben 2006 Autor Odesláno 6. duben 2006 tak ta civka 5000,-,to uz fakt nemam!!o kollik se moc zvetsi spotreba s tema civkama?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.