Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak mam podezreni na nejakou zavadu!pri jizde mam takovy pocit lehkeho cukani,jakoby se tomu autu nechtelo nebo jako kdyz do vas narazi silny bocni vitr nebo se dusi,nevim jak to presne popsat,cim pridam vice plynu tim je znatelnejsi!v minulych prispevcich jsem nasel plno vecich tak je zkusim zkontrolovat!budu tedy menit palivovej filtr,takse chci zeptat kde ho mam hledat a jestli mam bejt na neco opatrnej a na co si mam dat pozor!!jinak za kazdy postrech zavady dekuji!!:bojim

Odesláno

Palivovej filtr by si měl mít připevněný ze spodu nádrže(takový jakoby válec),pokud ho tam nemáš tak ho budeš mít v motorové části(ale spíš bude u nádrže):papa

Stou tvojí závadou začínáš dobře,vyměnit palivovej filtr(jestli není zasranej),dále bych skontroloval vzduchový filtr,pokud by ani to nepomohlo tak bych se podíval na svíčky:papa:papa

Odesláno

vse zkontroluju,pak prejedu vsechny kontakty,nekdo to tam psal ze to pomaha!!taky se chystam na diagnostiku!jinak mam si na neco davat pozor pri ty vymene??nebo proste staci prijit neco odmontovat vymenit qa hotovo???

Odesláno

Vzduchovej filtr ti nepomuze. Pri jakych ti to dela otackach? Porad nebo jen v urcitych otackach? Me to delalo nejdriv porad a bylo to porad horsi a horsi. Nejhorsi kdyz jsem dal vic plynu pri mensich otackach a pri popojizdeni. A pak jsem prisel na to, ze mam prasklou plastovou cast na hadicce k podtlaku, tak jsem to opravil a bylo to lepsi. Ale porad to nebylo ono. Nakonec to byly SVICKY!

A to jsem mel novy Champion, zmensil jsem odtrh a uz je to v pohode.

Zacalo to teda horsi zavadou - menil jsem listu s civkama (tu rampu na svickach) - 6300Kc.

Odesláno

Vede od vyka na ventilech k te plastove krabici, co v ni je vzduchovej filtr. Aspon takhle to mam ja u 406. Snad jsem se dobre vyjadril.

Zkus to a uvidis.

Odesláno

jj to tam mam taky a jeste mi to vede nekam ke klapce,presne ted nevim!!budu ted o vejkendu delat vice veci tak to bude prvni na co mrknu!!

Odesláno

Mrkni i na ty svicky, ja je mel novy a stacilo zmensit odtrh. Ja to poznal jednoduse, ze to neni palivem (jako ze neni neco pricpany), protoze mi to delalo na plyn i na benzin.

Odesláno

jasny,jasny!!a myslis ze by se mohl odtrh na svice sam od sebe zmenit??protoze ja jsem svicky nedavno menil a fachalo to uplne supr!!

Odesláno

To nevim, ale nekdo mi tenkrat rikal, ze by se novy svicky mely po nekolika kilometrech zkontrolovat. A pripadne nastavit znova odtrh. Uvidis, no. Ja ho musel nastavit na 0.5mm, ale u jinych svicek jsem to nikdy nedelal, tak nevim. Spis si myslim, ze tam nemam ty spravny svicky, co by tam mely bejt, proto jsem to musel takhle resit.

Odesláno

Tipuju zapalovaci rampu. Pri akceleraci je bohatsi smes tak to potrebuje vyssi napeti na preskok, a to ta rampa (predpokladam ze uvnitr je sada VN civek) nezvlada.

Nedavno jsme ji menili na Partnerovi 1,4. Pro presnou identifikaci diagnostika.

Zkus sklepat svicky na mensi mezeru (0,5), jestli je tato teorie spravna tak to pomuze.

[upravil dne 6.4.06 P607Olda]

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Tipuju zapalovaci rampu. Pri akceleraci je bohatsi smes tak to potrebuje vyssi napeti na preskok, a to ta rampa (predpokladam ze uvnitr je sada VN civek) nezvlada.

Nedavno jsme ji menili na Partnerovi 1,4. Pro presnou identifikaci diagnostika.

Zkus sklepat svicky na mensi mezeru (0,5), jestli je tato teorie spravna tak to pomuze.

Zapalovaci rampu jsem prave menil ja, psal jsem to hned v prvnim prispevku, dal jsem za ni 6300Kc. Menil jsem ji zaroven se svickama. Pak to 14dni jezdilo a najednou to zaclo cukat. Dva mesice jsem s tim jezdil, nez me napadlo zmensit odtrh na svickach, a to nakonec pomohlo. Zezacatku to cukalo strasne moc, to jsem vyresil tou pretlakovou hadickou. Ale porad to nebylo ono, doresil jsem to svickama.

Odesláno

Ale jestli si chces pohrat a nevadi ti to, tak zkus zmensit ty mezery na svickach.

Tim overis, ze civka a izolace neprobijeji (protoze se snizi zapalovaci napeti). Mensi jiskra znamena horsi zapaleni a nizsi vykon, ale pokud ti to prestane cukat, tak je to zpusob, jak to levne overit.

Odesláno

pokud to nebude mit vliv na spotrebu tak to udelam!!mam svicky s tema trema packama,takze vsechny mam udelat na 0,5???urcite??

Odesláno

To udelej na zkousku, prihni jen jednu packu na kazde svicce.

Bude to mit vliv na zvyseni spotreby, taky ze to tam nenechavej natrvalo!

Pokud ti po prihnuti zmizi \"cukani\" a motor pojede hladce, tak je to:

zapalovaci civka nebo kabely s koncovkami.

(pises ze svicky mas nove).

Pak ma vyhodu servisak v dilne, ze tam na zkousku hodi jine kabely anebo jinou civku, a hned vi cim to bylo. Ty asi nemas po ruce rezervni kabely ani civku...

Odesláno

no mam stary kabely,jenomze ty jsou asi k nepouziti,pac jeden je zrezlej!!ale dik!!tuhle variantu necham az nakonec az vsechno nejdriv prejedu!!doufam teda ze to tim nebude!!nakolik muze vyjit ta civka??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...