Pitroch Odesláno 24. únor 2024 Autor Odesláno 24. únor 2024 Tak uz jsem podle me nasel, kde se ma povolit sdileni dat. Je to v uzivatelskych profilech pod nastavenim systemove konfigurace vedle zalozky 'systemove informace. Chybi me tam ale zalozka 'private data', ktera by tam mela byt. Nemel jsem posledni FW a mapy. Vse jsem zaktualizoval a porad tam neni...mate to tam nekdo? Jeste jsem doufal, ze je to zavisle, pokud je pripojeno na net, ale taky nic. Tak uz nevim, jak tomtom nahodit. Citovat
tazik Odesláno 18. srpen 2024 Odesláno 18. srpen 2024 Dnes jsem na to koukal a 3 týdny zpět mi šel tomtom traffic ale dneska nejde a služby hlásí že nejsou k dispozici a to mi nic nevypršelo ani mezitím nebyla žádná aktualizace. Citovat
Pitroch Odesláno 20. srpen 2024 Autor Odesláno 20. srpen 2024 Ja myslim, ze me evidentne chybi 3 volba - moznost nastavit "sdileni dat" - Private Data sharing, bez ktereho nejede TomTom. Podle me chyba ve FW. Nevim, jestli jen u Toyoty. Citovat
tazik Odesláno 30. srpen 2024 Odesláno 30. srpen 2024 Mě se to zase rozběhlo, už to opět hlásí, že má tomtom traffic, aktualizaci jsem mezitim nedělal. Citovat
dextrone Odesláno 2. září 2024 Odesláno 2. září 2024 Ahoj, tento měsíc mě čeká na Proace první garanční prohlídka. Zeptám se zda by mi tam rovnou provedli i aktualizaci mapy. Citovat
tazik Odesláno 2. září 2024 Odesláno 2. září 2024 (upraveno) To zvládneš v pohodě sám, jen to trvá přes hodinu A celou dobu musí být puštěný motor. Upraveno 2. září 2024 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
dextrone Odesláno 3. září 2024 Odesláno 3. září 2024 (upraveno) Hodinu běžet motor by mi nevadilo, to je to nejmenší. Jen nevím jak na aktualizaci mapy abych něco nepodělal a pak nefungovalo nic. AndroidAuto ani MirrorLink mi od začátku nefunguje, asi mám zrovna tu nešťastnou verzi firmwaru. Nefunguje to ani bezdrátově ani přes USB kabel. O nějaké WiFi není ani řeč. Zkoušel jsem něco dohledat na webu Toyoty, podle obrázku níže ale nezjistím stávající verzi mapy. Ty dva zeleně vyznačené řádky tam vůbec nemám zobrazeny. Firmware mám dle výpisu z 01/2022 a mapy z 02/2022. Funguje jen propojení telefonu přes Bluetooth pro handsfree. O připojení na internet nevím. Také se v navigaci nebo při navigování nezobrazují informace o provozu vysílané v reálném čase (TMC) s nabídkou objízdné trasy, případně další aktuální informace provozu. Zde v diskuzi jsem našel odkaz na NAC & RCC Updates, kde podle zadání VIN kodu se zobrazilo nějaké Wave 4. Tam už je ke stažení firmware a zřejmě mapy. Je to ono? Co s tím dál? Nahrát na flešku zvládnu, ale jak to dostat do auta a zaktualizovat? Asi nejdříve zálohovat stávající verze, kdyby se něco pos.... A ten firmware je jen pro to multimediální rádio s navigací? Řídící jednotku motoru nebo couvací kameru to neovlivní? Pardon za ty dotazy. Upraveno 3. září 2024 uživatelem dextrone Citovat
dextrone Odesláno 20. září 2024 Odesláno 20. září 2024 Včera jsem absolvoval v Toyota Tsusho Čestlice první garanční prohlídku na Proace. Požadoval jsem i aktualizaci map a Firmwaru NAC & RCC. Vše provedli a za aktualizace si řekli 2420,- s DPH. Než bych se s tím sám doma mordoval pokus/omyl, tak to mám hotové a v klidu. Navigační mapy jsou aktuální k 1/2024 a AndroidAuto už konečně také funguje, ale jen přes kabel, protože přes wifi to prý nejde. Zatím zkouším jezdit podle dopravní mapy Mapy.cz a pohoda. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
tazik Odesláno 20. září 2024 Odesláno 20. září 2024 (upraveno) Hele ja ti 4x do roka pošlu flashku kterou tam strčíš a hodinu počkáš. Za 500 s flashkou a poštovným si budu připadat jako zloděj. Upraveno 20. září 2024 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
MJSytic Odesláno 25. září 2024 Odesláno 25. září 2024 Aktuální mapy 1/2024 Ale tak lepší než "drátem do voka" to zase jó Citovat
petrp2b Odesláno 25. březen 2025 Odesláno 25. březen 2025 (upraveno) Ahoj, ještě se dají stahovat mapy na ProAce? Odkazy, které jsem používal už bohužel nefungují Používal jsem tento odkaz po registraci na webu: https://www.toyota-tech.eu/Navigation/ProAce/Check Upraveno 25. březen 2025 uživatelem petrp2b Citovat
Pitroch Odesláno 25. březen 2025 Autor Odesláno 25. březen 2025 Koukam, ze to tam nejak na TEchDocu predelali a ty volby pro aktualizace asi vyhazeli. Nicmene ja si uz ProAce dlouho stahuju FW a mapy pres pezoti "Peugeot Update.exe", pripadne pres utilitku "Mittns Toolbox". Vlastne jen FM, na mapy kaslu, pouzivam Waze nebo GoogleMaps pres AA. Citovat
tazik Odesláno 25. březen 2025 Odesláno 25. březen 2025 @Pitroch měl by jsi instalačku toho Peugeot Update.exe ? Jsem nepředloženě aktualizoval a už tam nejde VIN od ProAce ale z webu toyota-tech to šlo ještě před týdnem uplne stejně jako dřív. Citovat
Pitroch Odesláno 25. březen 2025 Autor Odesláno 25. březen 2025 jojo. Napis emailem na petpit@seznam.cz a ja poslu odkaz na Uschovnu Citovat
tazik Odesláno 25. březen 2025 Odesláno 25. březen 2025 Tak to neklaplo. A to jsem neaktualizoval tu aplikaci abych nedopadl jak posledne. Citovat
Pitroch Odesláno 25. březen 2025 Autor Odesláno 25. březen 2025 Tak uz tam kontrola na VINko asi, me to jeste, kdyz je to nainstalovane, facha: Citovat
Pitroch Odesláno 25. březen 2025 Autor Odesláno 25. březen 2025 Tak jedine ten tool z https://www.mittns.de/thread/428-mittns-toolbox-2-5-0-4-download/ Citovat
tazik Odesláno 25. březen 2025 Odesláno 25. březen 2025 Tak jsi měl pravdu, pokud už tam to auto mám zadané tak to normálně stahuje. toyota-tech dobrý ale tohle je přeci jen méně práce. Citovat
petrp2b Odesláno 25. březen 2025 Odesláno 25. březen 2025 Ale na Toyota-tech už se mi odkazy nepodařilo najít, respektive to vypadá, že za to chtí platit... Citovat
tazik Odesláno 25. březen 2025 Odesláno 25. březen 2025 zrovna jsem to zkusil:https://www.techdoc-toyota.com/msu/ProAceRCC/11 a furt je to stejny jako dřív. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.