Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak uz jsem podle me nasel, kde se ma povolit sdileni dat. Je to v uzivatelskych profilech pod nastavenim systemove konfigurace vedle zalozky 'systemove informace. Chybi me tam ale zalozka 'private data', ktera by tam mela byt. Nemel jsem posledni FW a mapy. Vse jsem zaktualizoval a porad tam neni...mate to tam nekdo? Jeste jsem doufal, ze je to zavisle, pokud je pripojeno na net, ale taky nic. Tak uz nevim, jak tomtom nahodit. 

IMG_20240224_174259.jpg

IMG_20240224_174328.jpg

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Dnes jsem na to koukal a 3 týdny zpět mi šel tomtom traffic ale dneska nejde a služby hlásí že nejsou k dispozici a to mi nic nevypršelo ani mezitím nebyla žádná aktualizace.

Odesláno

Ja myslim, ze me evidentne chybi 3 volba  - moznost nastavit "sdileni dat" - Private Data sharing, bez ktereho nejede TomTom. Podle me chyba ve FW. Nevim, jestli jen u Toyoty.

image.png.cdb18ec7acef5ffe9828787bc285f280.png

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

To zvládneš v pohodě sám, jen to trvá přes hodinu :( A celou dobu musí být puštěný motor.

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno (upraveno)

Hodinu běžet motor by mi nevadilo, to je to nejmenší. Jen nevím jak na aktualizaci mapy abych něco nepodělal a pak nefungovalo nic. AndroidAuto ani MirrorLink mi od začátku nefunguje, asi mám zrovna tu nešťastnou verzi firmwaru. Nefunguje to ani bezdrátově ani přes USB kabel. O nějaké WiFi není ani řeč. Zkoušel jsem něco dohledat na webu Toyoty, podle obrázku níže ale nezjistím stávající verzi mapy. Ty dva zeleně vyznačené řádky tam vůbec nemám zobrazeny. Firmware mám dle výpisu z 01/2022 a mapy z 02/2022. Funguje jen propojení telefonu přes Bluetooth pro handsfree. O připojení na internet nevím. Také se v navigaci nebo při navigování nezobrazují informace o provozu vysílané v reálném čase (TMC) s nabídkou objízdné trasy, případně další aktuální informace provozu. Zde v diskuzi jsem našel odkaz na NAC & RCC Updates, kde podle zadání VIN kodu se zobrazilo nějaké Wave 4. Tam už je ke stažení firmware a zřejmě mapy. Je to ono? Co s tím dál? Nahrát na flešku zvládnu, ale jak to dostat do auta a zaktualizovat? Asi nejdříve zálohovat stávající verze, kdyby se něco pos.... A ten firmware je jen pro to multimediální rádio s navigací? Řídící jednotku motoru nebo couvací kameru to neovlivní? Pardon za ty dotazy.

Aktualizace mapy toyota.jpg

Upraveno uživatelem dextrone
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Včera jsem absolvoval v Toyota Tsusho Čestlice první garanční prohlídku na Proace. Požadoval jsem i aktualizaci map a Firmwaru NAC & RCC. Vše provedli a za aktualizace si řekli 2420,- s DPH. Než bych se s tím sám doma mordoval pokus/omyl, tak to mám hotové a v klidu. Navigační mapy jsou aktuální k 1/2024 a AndroidAuto už konečně také funguje, ale jen přes kabel, protože přes wifi to prý nejde. Zatím zkouším jezdit podle dopravní mapy Mapy.cz a pohoda.

Odesláno (upraveno)

Hele ja ti 4x do roka pošlu flashku kterou tam strčíš a hodinu počkáš. Za 500 s flashkou a poštovným si budu připadat jako zloděj.

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

Koukam, ze to tam nejak na TEchDocu predelali a ty volby pro aktualizace asi vyhazeli.

Nicmene ja si uz ProAce dlouho stahuju FW a mapy pres pezoti "Peugeot Update.exe", pripadne pres utilitku "Mittns Toolbox".

Vlastne jen FM, na mapy kaslu, pouzivam Waze nebo GoogleMaps pres AA.

Odesláno

@Pitroch měl by jsi instalačku toho Peugeot Update.exe ? Jsem nepředloženě aktualizoval a už tam nejde VIN od ProAce ale z webu toyota-tech to šlo ještě před týdnem uplne stejně jako dřív.

Odesláno

Tak jsi měl pravdu, pokud už tam to auto mám zadané tak to normálně stahuje. toyota-tech dobrý ale tohle je přeci jen méně práce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...