Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska jsem aktualioval mapy na v14 Z rychlého USB3 FlashDisku to trvalo přes hodinu. Po 60minutách nebylo nic a po dalších 45 kdy sje mse k tomu autu vrátil už to bylo hotové,

Odesláno

Restart Krabice nepomohl. Stále provozuji předprodejní kus hardwaru který nebyl určen k prodeji zákazníkům a takový dojem mám zcelého vozu. :(

Odesláno (upraveno)

Provedl jsem update. Pred i behem update byla krabice on-line a vodoznak tam je. Je teda jen na AA obrazovce, pres vsechny spustene aplikace. Mel jsem Waze v dennim rezimu ze zacatku, tam jsem vodoznak ani neregistroval a nerusil me celkem, na nocnim rezimu je to o poznani horsi.

Prijde me vazne zajimavy, ze muzou pustit tohle ven po roce jako oficialni verzi FW, celkem smutne. 

Upraveno uživatelem Pitroch
Odesláno

nechce se mi to číst celý, (mám opel 🤪) ale nejde do toho nějaká aktualizace ne pro Toyotu? Když s tím ostatní značky evidentně problém nemají a zatím cokoliv jsem řešil, tak šlo řešit i u Peugeotu. Dokonce podle vin to moje auto i vidí. Jen na svolávačku jsem musel do Opelu

Odesláno

Fw je stejny pro vsechny bratry a sestry tohoto druhu (a nejenom). Moc tomu prave nerozumim, proc prave jen Toyota mela problem s AA v minule verzi. Ale odpoved: ne, nejde. 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Napsal jsem jen tak ze zvedavosti na Toyota cz jak postupovat a proc se vubec objevil vodoznak po update fw a vysledek odpovedi me nezklamal:

"posouzení jakéhokoliv nestandardního projevu na vozidlech Toyota přísluší v prvé řadě pravidelně školeným pracovníkům autorizovaných servisů Toyota, kteří na základě předvedení projevu vozidlo či jeho systémy zkontrolují, provedou detailní diagnostiku a podle získaných výsledků pak určí další postup."

Ach jo.

Odesláno

To muzu taky ale o mem nefunkcnim AA vedeli drive nez ja. Jeeste pred predanim vozu. Me pak dva tydny tahali za fusekli ze mam blbej kabel telefon verzi androidu atpd. Od te doby se mesic co mesic pripominam co s tim jako budou delat.

Prej kdyz jsem si koupil Opel(ale na  kapote je toyota) se nemuzu divit ze to nefunguje.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Vodoznak zmizel! Updatoval jsem apku AA v mobilu vcera, zadna jina zmena z me strany. Ale pochybuju, ze to byl ten duvod. Spíše si to "krabice" nejak vysvetlila z centralou.... 

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Pro info. Z toyota.cz mi došla informace, že po aktualizaci ze servisu už by mělo Android Auto fungovat.

U rodiny modelu Proace byl problém s certifikací Android Auto. V současné době je již možné provést aktualizaci palubního infotainmentu v autorizovaném servisu Toyota pro zprovoznění funkce Android Auto.

Doporučujeme kontaktovat zástupce Vámi zvoleného autorizovaného servisu a domluvit se s nimi na přistavení Vašeho vozu.

Odesláno
V 6. 1. 2021 at 16:47, Pitroch napsal:

Zdravim,

je tu nekdo, kdo na Toyota Proace (mam r.v. 2020) nahraval aktualizaci map nebo firmware Connect Nav pres portal Peugeot https://www.peugeot.cz/sluzby-servis/on-line-sluzby/aktualizace-map/aktualizace.html Podle me by to mohlo zafungovat, po zadani  VINu jsem stahnul balicek map, ale zatim jsem se nedostal dal ... 

Přesně takhle jsem je stahoval a proběhlo to v pohodě.

• O 3 týdny později...
  • O 6 měsíců později...
Odesláno

Koupil jsem Toyota PROACE s firmware a mapami 2018 a zkusil ho aktualizovat podle návodu, ale to nedopadlo. Update na poslední verzi skončilo chvíli před koncem chybou. Použil jsem dvě flashky, které běžně používám ke své IT práci. Pomohlo až některé z doporučení, které jsem nasbíral na netu.

Mám Toyotu, tak sem soubory stahoval na https://www.toyota-tech.eu/, kde jsem si vytvořil účet a přes menu Majitel a Aktualizace map a softwaru (je v placené sekci ale funguje zdarma), vybrat správný systém a pokračovat dle návodu. 

Tady je několik důležitých doporučení navíc. Flashku USB 3.0 32GB, soubory z TARu rozbalit pomocí 7zip, formátovat na FAT32 NE rychlým formátováním, bloky 64kB, licenci i do rootu (hlavní adresář flashky), 

Pokud to spadne použijte jinou flashku. Já jsem tu poslední nechal i zkontrolovat zapsaná data, ale to asi není nutné.

O USB 2.0 ani neuvažujte, po celou dobu musí běžet motor s vypnutým Startstopem. Když nad tím přemýšlím, stejnou službu by asi udělala i připojená nabíječka autobaterie. 

Připojte auto na Internet, možná bude chtít ověřit licenci nebo certifikát. Já jsem to neudělal, ale nakonec se to po 6 pokusech povedlo i bez něj. Zkoušel jsem v některých pokusech nahrát starší FW, ale to systém odmítl.  Zobrazovala se modrá obrazovka 

Při posledním jsem vyměnil flashku, držel se výše uvedených doporučení a update prošel.

Každý update trval tak 45 minut, mapy asi taky tak. Ty dejte na jinou stejně naformátovanou flashku nebo po dokončení update FW smažte vše a nahrajte mapy.

Peugeot má vlastní aplikaci nebo se soubory stahují ze stránek, ale klíčem jsou doporučení.

Držím palce!

Petr

Odesláno
před 14 minutami, PetrKom napsal:

Když nad tím přemýšlím, stejnou službu by asi udělala i připojená nabíječka autobaterie

Tak nad tímhle moc nepřemýšlej , když ti to při aktualizaci spadne do ECO módu (jo , i s nabíječkou) , tak máš z navigace akorát tak pěkný těžítko .

Odesláno

mam Toyotu proace a ty aktualizace stahuju pres peugeot appku je to bez práce. Flashku používám jaká mi zrovna přijde pod ruku tak aby se to vešlo. Aktualizace nikdy nechtěla internet a jede fw 45 minut a 60minut mapy. Rychlost toho infotainmentu je žalostná tomu nepomuze ani usb4 

• O 3 týdny později...
Odesláno

Mam trochu trable s TomTom connect servisou v navigaci pro online dopravu atd. Ke konci roku me trech letech vyprsela licence, ktera byla na poskytovani servisy u noveho auta. Pred jejím vyprsenim me prisla nabidka na bezplatne prodlouzeni, coz jsem potvrdil. Na webu se me u teto sluzby ukazuje, ze je aktivni na dalsi 3 roky, v aute me hlasi unavailable. Podle ruznych dokumentací je mozne, ze se musi povolit jeste sdileni dat. Toto uz jsem pred 3 roky urcite delal, servisa TomTom do prodlouzeni fachala OK. Ted nejsem schopny najit, kde se ma povolit sdileni dat... Mam predposledni verzi firmwaru a posledni verzi map. Ma někdo stejny trabl nebo poradi, kde nastavit sdílení dat? Díky 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...