B1 Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 zajima me co znamena kdyz se mi pri strtovani a pri otocenem klicku rozsviti oranzove kolekcko s pismenem K. pak to hned zhasne. co to znamena? a dalsi vec je ta,ze se mi po startu neukaze zadny napis ABS ??? Citovat
Fusion Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 ABS nevím, ale to -K je diagnostika motoru, má po cca 2s po nastartování zhasnout. To abys viděl že funguje a kdyby zůstala svítit tak že něco není v pořádku. Citovat
chuck11 Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Seš si jistej,že máš ABS,jestli jo tak můžeš mít spalenou žárovku skoušel si ji vyměnit:roker Citovat
B1 Odesláno 3. duben 2006 Autor Odesláno 3. duben 2006 zatim jsem nic nemenil. auto mam tyden. predpokladam,ze tam ABS je, motor je 1.6 takze by bylo logicke aby tam bylo Citovat
Boob Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 To ja mam opacnej problem:P Na firemaku 1,4HDi mame uplne tu nejzakladnejsi vybavu bez ABS,ESP... ale vzdycky jednou za cas se mi po otoceni klicku rozsviti kontrolky ABS , ESP a jeste nejaky dalsi....po nastartovani zhasnou a trebas mesic je nevidim....zajimavy co? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.