Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

na benzinový 405GRi se mi teď objevil problém - po delším ježdění mi vzniká v nádrži podtlak, při otevření víčka od nádrže je to úplnej průvan. Nevíte někdo, co s tím?

Odesláno

asi mas nekde zacpanou nebo skripnutou odvzdusnovaci hadici co vede z nadrze. Ma prumer asi tak 1cm (mozna1,5.

Zkus to zkontrolkovat.

BTW: je nekde na horni stene nadrze a pristup k ni bude asi pod zadnima sedackama

Odesláno

Já mám 405 GLD a ten samý problém, také se mi dělá v nádrži podtlak. Všechny hadičky jsem prošel a profouk - nic. Zatím to nedělá žádné problémy, akorád ukazatel paliva ukazuje víc, než je skutečný stav ( stačí jednou za čas odvzdušnit a hned vím kolik tam mám skutečně nafty).

Odesláno

Mě se to nějak nezdá :(

Prece když je ta odvzdušnovací hadička průchozí, tak tam ten podtlak nemuze vznikat!

Prece nemuze cerpadlo brat tolik nafty (benzinu, aby to ta hadicka nemohla utahnout na vyrovnavani podtlaku)

:(

Odesláno

Já vím ---- je to pakárna kvůli kontrole jedné přiblblé hadičky rozebrat celej zadek :(, ale co naplat........ buď to bude vpořádku nebo to bude dělat podtlak furt.

Tak hodně zdaru :D

BTW: Možná zkusit profouknout ???

• O 4 týdny později...
Odesláno

Mám ten samý problém na mém GRi, na mém předchozím GR mi to nikdy nedělalo. Když bude lepší počasí a víc času, zkusím se na to mrknout.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...