Pepa01 Posted May 7, 2002 Share Posted May 7, 2002 Ahoj, na benzinový 405GRi se mi teď objevil problém - po delším ježdění mi vzniká v nádrži podtlak, při otevření víčka od nádrže je to úplnej průvan. Nevíte někdo, co s tím? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted May 8, 2002 Share Posted May 8, 2002 asi mas nekde zacpanou nebo skripnutou odvzdusnovaci hadici co vede z nadrze. Ma prumer asi tak 1cm (mozna1,5. Zkus to zkontrolkovat. BTW: je nekde na horni stene nadrze a pristup k ni bude asi pod zadnima sedackama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janhercik Posted May 8, 2002 Share Posted May 8, 2002 Já mám 405 GLD a ten samý problém, také se mi dělá v nádrži podtlak. Všechny hadičky jsem prošel a profouk - nic. Zatím to nedělá žádné problémy, akorád ukazatel paliva ukazuje víc, než je skutečný stav ( stačí jednou za čas odvzdušnit a hned vím kolik tam mám skutečně nafty). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted May 8, 2002 Share Posted May 8, 2002 Mě se to nějak nezdá Prece když je ta odvzdušnovací hadička průchozí, tak tam ten podtlak nemuze vznikat! Prece nemuze cerpadlo brat tolik nafty (benzinu, aby to ta hadicka nemohla utahnout na vyrovnavani podtlaku) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janhercik Posted May 9, 2002 Share Posted May 9, 2002 Nevím, snad je jen někde trochu skříplá, někde, kam na ni nevidím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted May 9, 2002 Share Posted May 9, 2002 Já vím ---- je to pakárna kvůli kontrole jedné přiblblé hadičky rozebrat celej zadek , ale co naplat........ buď to bude vpořádku nebo to bude dělat podtlak furt. Tak hodně zdaru BTW: Možná zkusit profouknout ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted May 10, 2002 Share Posted May 10, 2002 Nemá ta přivzdušňovací hadička náhodou ventilek, někde tam kde ústí (u víčka nádrže)? To měla i stará Š120, a tam se to ucpávalo s oblibou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hans Posted June 3, 2002 Share Posted June 3, 2002 Mám ten samý problém na mém GRi, na mém předchozím GR mi to nikdy nedělalo. Když bude lepší počasí a víc času, zkusím se na to mrknout. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts