Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zajímavé je že se to prý dělalo ve třech motorech a dvou karosériích a ani jedno z toho mi nesedí, já mám motor 1.6 8v 65kW a karoserii hatchback a ani jedno mi tam nesedí. Ale jinak jakože dle výbavy to asi celkově sedí

Odesláno (upraveno)

tady jsem vytahnul vsechny samolepky, co jsou pro novej model 306, roztridene pro ruzne karosarske verze

3dv hatch:

306_3dv_hatch_emblemy.png

5dv hatch :

306_5dv_emblemy.PNG

306_5dv_emblemy_2.PNG

Kombi:

306_kombi_emblemy.PNG

Sedan:

306_sedan_emblemy.PNG

Cabrio:

306_cabrio_emblemy.png

Upraveno uživatelem Ferry
Odesláno

Troška som sa popozeral po nete a zistil som že Cashmere je veľmi podobná výbava sériovermu XTčku.

To Cashmere Pack Premium je podľa toho čo som sa dočítal akoby limitovaná edícia Cashmere  😛

https://static.wixstatic.com/media/d5b94c_becf4cd5976949b69651a48fc38f9025~mv2_d_2341_3159_s_2.jpg/v1/fill/w_1185,h_1600,al_c,q_90/file.jpg 

Našiel som taky dobový prospekt. Ono to je úplne ako jeden z dvoch verzií XTčka 😁

Odesláno

Ono cashmere je limitka podľa mňa 😉 Ja som napríklad ešte také niečo nevidel ale fakt je to ako XT, keď pozerám tie prospekty tak mi to príde ako keby to malo len iný názov 😁

Asi nemáš tú verziu Pack premium ale poviem ti že Cashmere je jedna z tých vyšších výbav 🙃 

Interiér máš ten svetlý, ktorý je na tom prospekte, ktorý som poslal ? A panel máš drevodekor ? 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...