vost Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Mám Peugeot 206 rok výroby 2002. je zde orig. rádio na kazety s ovládáním pod volantem. Rádio normálně hraje, ale každých cca. 5 sekund hlasitě pípne a to i při přehrávání kazety. Poradí někdo jak tuto věc odstranit. Citovat
P607Olda Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Kdy ti to začalo dělat? Nejsou to nenastavené hodinky po odpojení baterie? Nebo něco jiné nenastavené. Koukal jsi do návodu? [upravil dne 31.3.06 P607Olda] Citovat
vost Odesláno 1. duben 2006 Autor Odesláno 1. duben 2006 Auto mám asi týden, kupoval jsem je s tím, že to rádio má uvedený problém. Pouze mi bylo sděleno, že se měnila baterka na autě. Návod nemám. Hodiny jso nastaveny včetně datumu. Taky si myslím, že je někde problém v nastavení, jako by to upozorňovalo na nějakou chybu v jednotce týkající se rádia, ale je to pouze moje doměnka. Budu vděčný za jakoukoliv radu. Citovat
B1 Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 normalne to radio vezmi a vyhod ho. stejne je ti k h*vnu. co s kazetama. jen je pak blby ,ze ti pod volantem zustane ten klacek jako me :DD Citovat
Ventil Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Doporucuji ti jeste jednou odpojit radio od baterky a opetovne tam zadat spravny PIN. Mozna ho tam puvodni majitel zadal chybne a proto neustale radio pipa.... Citovat
P607Olda Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 Podívejte se někdo do příručky, jestli to tam není... Citovat
vost Odesláno 27. duben 2006 Autor Odesláno 27. duben 2006 Tak jsem problém vyřešil, v autě bylo rádio, které zde nebylo původně, musela se přepsat diagnostika a již všechno pracuje jako má. Citovat
ALFWORKS Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 Mne toto robil Alpine .. ked nenasiel RDS/TA info Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.