Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám Peugeot 206 rok výroby 2002. je zde orig. rádio na kazety s ovládáním pod volantem. Rádio normálně hraje, ale každých cca. 5 sekund hlasitě pípne a to i při přehrávání kazety. Poradí někdo jak tuto věc odstranit.

Odesláno

Auto mám asi týden, kupoval jsem je s tím, že to rádio má uvedený problém. Pouze mi bylo sděleno, že se měnila baterka na autě. Návod nemám. Hodiny jso nastaveny včetně datumu. Taky si myslím, že je někde problém v nastavení, jako by to upozorňovalo na nějakou chybu v jednotce týkající se rádia, ale je to pouze moje doměnka. Budu vděčný za jakoukoliv radu.

Odesláno

normalne to radio vezmi a vyhod ho. stejne je ti k h*vnu. co s kazetama. jen je pak blby ,ze ti pod volantem zustane ten klacek jako me :DD

Odesláno

Doporucuji ti jeste jednou odpojit radio od baterky a opetovne tam zadat spravny PIN. Mozna ho tam puvodni majitel zadal chybne a proto neustale radio pipa....

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem problém vyřešil, v autě bylo rádio, které zde nebylo původně, musela se přepsat diagnostika a již všechno pracuje jako má. :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...