Gabo597 Odesláno 14. březen Odesláno 14. březen Môžem ťa poprosiť o to nastavenie ovládania z volantu. Nepodarilo sa mi ho sfunkčniť. Zadal som model ale neide to. Ďakujem Citovat
Gabo597 Odesláno 14. březen Odesláno 14. březen Tak sa mi to podarilo spojazdniť. Vcelku som spokojný. Jediné čo mi vadí , je zlý signál radia a neviem tam nainštalovať waze. Neviem prečo píše že je nepodporovaný waze A mal by som pár dotazov. Dá sa na úvodnú obrazovku dostať počasie? Je tam pár tém ale ani na jednej není. A ešte jedna. Dá sa nejak nastaviť aby pri zapnutí spustilo internetové rádio miesto vstavané ho? Ďakujem. Citovat
Roman Bazi Odesláno 14. březen Odesláno 14. březen (upraveno) Já mám signál rádia dobrý. Ale stejně si většinou pustím internetové. Počasí na úvodní obrazovku nevím, nemám ho ani na notebooku, ani na telefonu. Pokud chci vědět předpověď, pustím aplikaci. Ale nějaká aplikace na to určitě bude. Waze mi běžel dobře, ale pak udělali aktualizaci, a můj starý Android už jej nepodporoval. Přece jen mam rádio 6 let. Tak mám staženou nějakou verzi mimo GoglaPlay. Já mám nastaveno, že při odemčení auta se rádio pustí, a než dojdu k autu a nastoupím, Android už běží. Pak jen kliknu na Internet rádio a hrajeme. Kdyż odcházím, obrazovka zhasne a rádio přestane hrát po jedné minutě od zamčení auta a rádio je ještě 1h v pohotovosti. Takže se přihlásí k domácí Wifi a třeba se aktualizuje. Upraveno 27. březen uživatelem Roman Bazi Citovat
Gabo597 Odesláno 14. březen Odesláno 14. březen To počasie mi až tak chýbať nebude. Ale waze by som chcel. Neviem prečo je nepodporované . Ma to Android 15. Skúsim ešte zajtra a keď tak pohladam tiež mimo Googlplay. Písal som aj na podporu, tak uvidím čo napíšu. Dík Citovat
Gabo597 Odesláno 15. březen Odesláno 15. březen Waze nainštalované. Ako prosím ta naprogramujem tlačítka aby otvárali čo nastavím? To mi nejak neide. Ešte dokúpiť cúvaciu kameru, zosilňovač fm signálu a snáď bude všetko ok. Citovat
Roman Bazi Odesláno 15. březen Odesláno 15. březen Nevím o jakých tlačítkách píšeš. Já mám na obrazovce ikony jak na telefonu. Żádná tlačítka nemohu programovat. Máš vyvedenou anténu GPS? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. březen Odesláno 15. březen zatim sem to neprogramoval ale neni ze znmacknes tlaciitko a vyberes na obrazovce stejne nebo to co chces priradit ? Citovat
Gabo597 Odesláno 15. březen Odesláno 15. březen Tiež si myslím,ale neide to. Skúšal som všelijaké kombinácie a nič. Citovat
Roman Bazi Odesláno 15. březen Odesláno 15. březen Tak já tam takové ikony nemám. Mám tam klasické stránky jak na telefonu s android. Na ně si dám ikony aplikací, jaké chci. Jestli nemáš externí anténu GPS, tak jsem zvědav, jak Ti to bude chytat signál třeba v hlubokém údolí nebo ve městě. Citovat
Gabo597 Odesláno 15. březen Odesláno 15. březen Anténu mám externú. Asi sme sa nepochopili. Tie ikony čo som posielal sú v nastaveniach auta. Tam by sa mali dať preprogramovať tlačítka podľa seba. Ale nejak sa mi to nedarí. Citovat
Roman Bazi Odesláno 15. březen Odesláno 15. březen Napiš prodejci. Měl by poradit, jak ikony nastavit. Citovat
Gabo597 Odesláno 17. březen Odesláno 17. březen Ešte by som mal dotaz ohľadom parkovacej kamery. Na lište osvetlenia ŠPZ mám na jednej strane gumovú krytku. Môže to byť pripravené na kameru? Neviem aku kúpiť. Chcel som na osvetlenie ŠPZ ale na 508sw sa mi nedá nájsť . Ako to máte riešené? Citovat
Roman Bazi Odesláno 27. březen Odesláno 27. březen (upraveno) Opravena kapacita baterie telefonu v jednom z mých předchozích příspěvků. Nemám 1200mah, ale 12000mah. Kameru mám přišroubovanou na malém hliníkovém plíšku a ten je přitežen šroubem, co drží lištu osvětlení spz. Kamera je těsně vedle levého světla spz překrytá lištou. Teď jsem ji měnil (125kč). Po 6 letech přestala fungovat. V dalším autě už zřejmě zvolím nějakou pěknou podložku spz a kameru v ní umístěnou. @Gabo597 jaké parametry RAM jsi zvolil? Upraveno 27. březen uživatelem Roman Bazi Citovat
Gabo597 Odesláno 27. březen Odesláno 27. březen Mám 4/64 a ide to zatiaľ pekne. Uvidíme časom. Zatiaľ spokojnosť. Roman Bazi ohodnotil 1 Citovat
Gabo597 Odesláno 19. duben Odesláno 19. duben (upraveno) Zdravím páni. Potreboval by som radu. Zapajam cúvaciu kameru a neviem ktorý je 12v na spiatočku. Vedeli by ste mi poradiť? Ďakujem Vyriešené. Žlto zelený kostra a modrý 12v. Upraveno 19. duben uživatelem Gabo597 Citovat
Gabo597 Odesláno 10. květen Odesláno 10. květen (upraveno) Zdravím. Po napojení kamery mi občas preblikne po vyradení spiatočky hláška skontrolujte cúvacie svetlo. Je niečo zle zapojené ? Ďakujem Upraveno 10. květen uživatelem Gabo597 doplnenie informacii Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. květen Odesláno 10. květen no moje vestecka koule rika ze asi asi neco dodrbkal pri zapojovani te kamery treba si to zapojil uplne blble Citovat
Gabo597 Odesláno 10. květen Odesláno 10. květen Keby som to dodrbkal, tak by to asi nefungovalo . Všetko funguje jak má, len z desať vyradení spiatočky, to cca dva krát preblikne. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. květen Odesláno 11. květen a jak si to pripojil kvalitni pajeny spoj nebo omotani ?? tzv. krutiho spoj Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.