Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak sa mi to podarilo spojazdniť. Vcelku som spokojný. Jediné čo mi vadí , je zlý signál radia a neviem tam nainštalovať waze. Neviem prečo píše že je nepodporovaný waze 🤔 A mal by som pár dotazov. Dá sa na úvodnú obrazovku dostať počasie? Je tam pár tém ale ani na jednej není. A ešte jedna. Dá sa nejak nastaviť aby pri zapnutí spustilo internetové rádio miesto vstavané ho? Ďakujem.

Odesláno (upraveno)

Já mám signál rádia dobrý. Ale stejně si většinou pustím internetové.

Počasí na úvodní obrazovku nevím, nemám ho ani na notebooku, ani na telefonu. Pokud chci vědět předpověď, pustím aplikaci. Ale nějaká aplikace na to určitě bude.

Waze mi běžel dobře, ale pak udělali aktualizaci, a můj starý Android už jej nepodporoval. Přece jen mam rádio  6 let. Tak mám staženou nějakou verzi mimo GoglaPlay. 

Já mám nastaveno, že při odemčení auta se rádio pustí, a než dojdu k autu a nastoupím, Android už běží. Pak jen kliknu na Internet rádio a hrajeme. Kdyż odcházím,  obrazovka zhasne a rádio přestane hrát po jedné minutě od zamčení auta a rádio je ještě 1h v pohotovosti. Takže se přihlásí k domácí Wifi a třeba se aktualizuje. 

Upraveno uživatelem Roman Bazi
Odesláno

To počasie mi až tak chýbať nebude. Ale waze by som chcel. Neviem prečo je nepodporované . Ma to Android 15. Skúsim ešte zajtra a keď tak pohladam tiež mimo Googlplay. Písal som aj na podporu, tak uvidím čo napíšu. Dík 

Odesláno

Waze nainštalované. Ako prosím ta naprogramujem tlačítka aby otvárali čo nastavím? To mi nejak neide. Ešte dokúpiť cúvaciu kameru, zosilňovač fm signálu a snáď bude všetko ok. 

Odesláno

Tak já tam takové ikony nemám. Mám tam klasické stránky jak na telefonu s android.  Na ně si dám ikony aplikací, jaké chci. 

Jestli nemáš externí anténu GPS, tak jsem zvědav, jak Ti to bude chytat signál třeba v hlubokém údolí nebo ve městě.

IMG_20260315_172530_173.jpg

IMG_20260315_172523_391.jpg

Odesláno

Anténu mám externú. Asi sme sa nepochopili. Tie ikony čo som posielal sú v nastaveniach auta. Tam by sa mali dať preprogramovať tlačítka podľa seba. Ale nejak sa mi to nedarí.

Odesláno

Ešte by som mal dotaz ohľadom parkovacej kamery. Na lište osvetlenia ŠPZ mám na jednej strane gumovú krytku. Môže to byť pripravené na kameru? Neviem aku kúpiť. Chcel som na osvetlenie ŠPZ ale na 508sw sa mi nedá nájsť . Ako to máte riešené?

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Opravena kapacita baterie telefonu v jednom z mých předchozích příspěvků. Nemám 1200mah, ale 12000mah.

Kameru mám přišroubovanou na malém hliníkovém plíšku a ten je přitežen šroubem, co drží lištu osvětlení spz. Kamera je těsně vedle levého světla spz překrytá lištou.

Teď jsem ji měnil (125kč). Po 6 letech přestala fungovat. 

V dalším autě už zřejmě zvolím nějakou pěknou podložku spz a kameru v ní umístěnou. 

@Gabo597 jaké parametry RAM jsi zvolil?

Upraveno uživatelem Roman Bazi
  • O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Zdravím páni. Potreboval by som radu. Zapajam cúvaciu kameru a neviem ktorý je 12v na spiatočku. Vedeli by ste mi poradiť? Ďakujem  Vyriešené. Žlto zelený kostra a modrý 12v. 

20260419_115658.jpg

20260419_115829.jpg

Upraveno uživatelem Gabo597
  • O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Zdravím.  Po napojení kamery mi občas preblikne po vyradení spiatočky hláška skontrolujte cúvacie svetlo. Je niečo zle zapojené ? Ďakujem 

Screenshot_20260421_084151_Gallery.jpg

Upraveno uživatelem Gabo597
doplnenie informacii
Odesláno

Keby som to dodrbkal, tak by to asi nefungovalo 🤔. Všetko funguje jak má, len z desať vyradení spiatočky, to cca dva krát preblikne.  

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...