Vvitty Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 srazik byl peknyyy, dokonce dorazilo i nekolik hodnych lidi zdalekaaaaa az ze z Brna! dekujemeee a oplatime jim to 5.5. zajimava byla i cesta ze srazu zpet, pokud nekdo bude vykladat o tajnych nocnich zavodech, tak mu neverte. je to jen pomluva a spekulace. ve skutecnosti to nebyly zavody, ale takove skadleni na zahrati motoru a brzd. zastavovali jsme snad na kazdem semaforu
John Odesláno 7. duben 2006 Autor Odesláno 7. duben 2006 Původně zaslal: Vvitty srazik byl peknyyy, dokonce dorazilo i nekolik hodnych lidi zdalekaaaaa az ze z Brna! dekujemeee a oplatime jim to 5.5. zajimava byla i cesta ze srazu zpet, pokud nekdo bude vykladat o tajnych nocnich zavodech, tak mu neverte. je to jen pomluva a spekulace. ve skutecnosti to nebyly zavody, ale takove skadleni na zahrati motoru a brzd. zastavovali jsme snad na kazdem semaforu To by mě zajímalo...... ;) Jinak taky se přidávám k poděkování všech kteří dorazili, myslím že to byl opět supr večer a posezení. Jinak další Džbán bude opět ve čtvrtek 4.5.2006 od 18hodin. [upravil dne 7/4/06 John]
Bohouš Odesláno 7. duben 2006 Odesláno 7. duben 2006 No jistěéěéěé Vector a John známé firmy....... Jinak sraz mě uspokojil natolik, že ani nelituju promeškaného hokejového semifinálového zápasu Sparta : Znojmo - 6:1 :aut
John Odesláno 7. duben 2006 Autor Odesláno 7. duben 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI No jistěéěéěé Vector a John známé firmy....... Jinak sraz mě uspokojil natolik, že ani nelituju promeškaného hokejového semifinálového zápasu Sparta : Znojmo - 6:1 :aut Ehm.. by mě zajímalo jaktože se každej hned dobere ke mě vždycky.... :roll
Vvitty Odesláno 7. duben 2006 Odesláno 7. duben 2006 Původně zaslal: John Původně zaslal: Bohouš 205 GTI No jistěéěéěé Vector a John známé firmy....... Jinak sraz mě uspokojil natolik, že ani nelituju promeškaného hokejového semifinálového zápasu Sparta : Znojmo - 6:1 :aut Ehm.. by mě zajímalo jaktože se každej hned dobere ke mě vždycky.... :roll protoze Bohous ma auto v servisu...
Bohouš Odesláno 7. duben 2006 Odesláno 7. duben 2006 Původně zaslal: Vvitty protoze Bohous ma auto v servisu... Jj na tom něco bude
aka Odesláno 7. duben 2006 Odesláno 7. duben 2006 Původně zaslal: Vvitty srazik byl peknyyy, dokonce dorazilo i nekolik hodnych lidi zdalekaaaaa az ze z Brna! dekujemeee a oplatime jim to 5.5. zajimava byla i cesta ze srazu zpet, pokud nekdo bude vykladat o tajnych nocnich zavodech, tak mu neverte. je to jen pomluva a spekulace. ve skutecnosti to nebyly zavody, ale takove skadleni na zahrati motoru a brzd. zastavovali jsme snad na kazdem semaforu jake zastavovali jsme. vzdyt my jsme ty tajne ilegalni zavody nocni prahou jen z dalky pozorovali. hruza, ceho vseho sou nekteri silenci schopni:mrk
Neon Odesláno 7. duben 2006 Odesláno 7. duben 2006 Původně zaslal: aka priste to vymyslim lepe, spousta lidi mi utekla a spousta utekla jen co me spatrila:((((( ale teda masku si nevzal snad nikdo!!!!! Se nediv, že všichni odcházeli, když jsi dorazila, ale myslim, že to nebylo kvůli tvojí přítomnosti, ale spíš kvůli tomu, že jsi dorazila asi v deset...
Petr 406 red Odesláno 7. duben 2006 Odesláno 7. duben 2006 Fotky najdete zde [upravil dne 7.4.06 Petr 406 red]
Dave_k Odesláno 7. duben 2006 Odesláno 7. duben 2006 No koukám všichni měli nablejskaný autíčka jako z autosalůnu. Nechcete se některej z vás vyřádit i na mojím levíčkovi? :D:D Nějak nevidím novej objev JirkyP.
Petr 406 red Odesláno 7. duben 2006 Odesláno 7. duben 2006 Původně zaslal: Dave_k No koukám všichni měli nablejskaný autíčka jako z autosalůnu. Nechcete se některej z vás vyřádit i na mojím levíčkovi? :D:D Nějak nevidím novej objev JirkyP. Já to neměl zrovná čistý. Jirkovo je :
John Odesláno 7. duben 2006 Autor Odesláno 7. duben 2006 Ještě že na fotkách není moje, to by asi vyhrálo první cenu v kategorii nejšpinavější auto....
Wendy Odesláno 7. duben 2006 Odesláno 7. duben 2006 Teda jednou dorazím na sraz svým miláčkem a hned totik fotek. Díky Pé?o.
Petr 406 red Odesláno 7. duben 2006 Odesláno 7. duben 2006 Původně zaslal: John Ještě že na fotkách není moje, to by asi vyhrálo první cenu v kategorii nejšpinavější auto.... To je jedno jestli je čisté nebo ne. Hlavně že se dostavíde oba.
Petr 406 red Odesláno 7. duben 2006 Odesláno 7. duben 2006 Původně zaslal: Wendy Teda jednou dorazím na sraz svým miláčkem a hned totik fotek. Díky Pé?o. Nemáš zač
Jirkap Odesláno 8. duben 2006 Odesláno 8. duben 2006 Ano, ano přiznávám se, krapek to auto bylo špinavé, ale na příštím srazu bude krásně čisté
Wendy Odesláno 8. duben 2006 Odesláno 8. duben 2006 Utíkali jsme před rajčátkem;), ani jsem ti nestihla popřát k svátku. Takže dodatečně všechno nej... Dorazili jsme jenom na chvilku, odjížděli jsme kolem půl osmé.
Petr 406 red Odesláno 9. duben 2006 Odesláno 9. duben 2006 Původně zaslal: aka Jeee, tam bylo ale lidi!kdy vsichni utekli??? Musel jsem brzo, takže jsme se minuly.:-(
Recommended Posts