Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

srazik byl peknyyy, dokonce dorazilo i nekolik hodnych lidi zdalekaaaaa az ze z Brna! dekujemeee a oplatime jim to 5.5. :)

zajimava byla i cesta ze srazu zpet, pokud nekdo bude vykladat o tajnych nocnich zavodech, tak mu neverte. je to jen pomluva a spekulace. ve skutecnosti to nebyly zavody, ale takove skadleni na zahrati motoru a brzd. zastavovali jsme snad na kazdem semaforu :)

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

srazik byl peknyyy, dokonce dorazilo i nekolik hodnych lidi zdalekaaaaa az ze z Brna! dekujemeee a oplatime jim to 5.5. :)

zajimava byla i cesta ze srazu zpet, pokud nekdo bude vykladat o tajnych nocnich zavodech, tak mu neverte. je to jen pomluva a spekulace. ve skutecnosti to nebyly zavody, ale takove skadleni na zahrati motoru a brzd. zastavovali jsme snad na kazdem semaforu :)

To by mě zajímalo...... ;) ;)

Jinak taky se přidávám k poděkování všech kteří dorazili, myslím že to byl opět supr večer a posezení.

Jinak další Džbán bude opět ve čtvrtek 4.5.2006 od 18hodin.

[upravil dne 7/4/06 John]

Odesláno

No jistěéěéěé Vector a John známé firmy.......;)

Jinak sraz mě uspokojil natolik, že ani nelituju promeškaného hokejového semifinálového zápasu Sparta : Znojmo - 6:1 :aut:aut

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Jinak sraz mě uspokojil natolik, že ani nelituju promeškaného hokejového semifinálového zápasu Sparta : Znojmo - 6:1 :aut:aut

Ehm.. by mě zajímalo jaktože se každej hned dobere ke mě vždycky.... :roll :roll :roll

Odesláno
Původně zaslal: John

Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Ehm.. by mě zajímalo jaktože se každej hned dobere ke mě vždycky.... :roll :roll :roll

protoze Bohous ma auto v servisu...

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

jake zastavovali jsme. vzdyt my jsme ty tajne ilegalni zavody nocni prahou jen z dalky pozorovali. hruza, ceho vseho sou nekteri silenci schopni:mrk

Odesláno
Původně zaslal: aka

priste to vymyslim lepe, spousta lidi mi utekla a spousta utekla jen co me spatrila:((((( ale teda masku si nevzal snad nikdo!!!!!

Se nediv, že všichni odcházeli, když jsi dorazila, ale myslim, že to nebylo kvůli tvojí přítomnosti, ale spíš kvůli tomu, že jsi dorazila asi v deset...:myslim:D

Odesláno

No koukám všichni měli nablejskaný autíčka jako z autosalůnu. :o

Nechcete se některej z vás vyřádit i na mojím levíčkovi? :myslim

:D:D:D

Nějak nevidím novej objev JirkyP. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

No koukám všichni měli nablejskaný autíčka jako z autosalůnu. :o

Nechcete se některej z vás vyřádit i na mojím levíčkovi? :myslim

:D:D:D

Nějak nevidím novej objev JirkyP. :myslim

Já to neměl zrovná čistý.:D

Jirkovo je :

DSCN3325_resize.JPG

DSCN3321_resize.jpg

Odesláno

Ještě že na fotkách není moje, to by asi vyhrálo první cenu v kategorii nejšpinavější auto....

Odesláno
Původně zaslal: John

Ještě že na fotkách není moje, to by asi vyhrálo první cenu v kategorii nejšpinavější auto....

To je jedno jestli je čisté nebo ne. Hlavně že se dostavíde oba.

Odesláno

Utíkali jsme před rajčátkem;), ani jsem ti nestihla popřát k svátku. Takže dodatečně všechno nej... Dorazili jsme jenom na chvilku, odjížděli jsme kolem půl osmé.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...