Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, neví prosím někdo utahovací moment na těsnění pod hlavou na Peugeot 405 1.9D 51kw ? kod motoru DJY (XUD9A) moje drahá polovička vyhodila obal od těsnění kde to bylo :D:D

Odesláno (upraveno)

Nejdříve zašroubovat rukou po spirale, potom dotahnout ve dvou krocích: 1 krok - moment dotažení 20Nm; 2 krok - dotahnout o 240 stupňů.

03C.pdf

Upraveno uživatelem Karel
doplněn soubor, (str 70)
Odesláno (upraveno)

Díky moc :)  stala se mi tato nedobrá věc totiž 121422428_3552810754776840_5514905087225991130_n.thumb.jpg.a268d67498e919a065c8570690e292ef.jpg

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno (upraveno)

Dva a dva ventily na *neumím psát slušně*ku, rozvody cca. 4 měsíce staré ale bylo to vodní pumpou která byla taky nová ale asi od výroby vadná, totálně se rozpadla a zakousla se do bloku. Naštěstí rezervní hlava byla :D 

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno

Hele s těma pumpama je to na prd, co si pamatuju jsem dělal na 405ce rozvody a asi 4 měsice v zimě začala Téct Ina Vodní pumpa, objednal jsem gates a byl klid. Ted jsem tam při generálce dával SKF rozvody a lítá to jak šlak :) 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...