Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím keďže som nikde nenašiel čo som hľadal tak zakladám novú tému .

Keď otvorím predné dvere tak sa interiérové svetlá rozsvietia ale keď otvorím zadné dvere tak nie. Má to tak byť? Mala to každá 306 ? 

Odesláno

Máme doma aj Ford s-max a tam keď otvorím zadné dvere tak sa rozsvietia svetlá takže neviem či to mali 306 vo výbave alebo nie

Odesláno

To viem že po facelifte v 99' 306 už nemali b stĺpiku tie spínače. Spýtal som sa aj na Anglickom fóre a tam mi povedali že keď otvoria aj zadné dvere tak sa im rozsvietia svetlá.

Odesláno (upraveno)

Mýliš sa dnes som sa nato pozrel bližšie kabeláž bola v dverách už dodaná akurát ja som nemal dotiahnutu kabeláž k stropným svetlám.

2 bielie a 1 žlto-zelení sú k stropnému svetlu

16018111900873970453272284993057.jpg

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno (upraveno)

základní kabeláž bývá většinou stejná, jen se podle verze (nebo země určení) doplňuje další kabeláží, nebo třeba světly, např. kabeláž pro mlhovky bývá na každém autě, přesto, že konkrétní auto mlhovky z výroby nemá..., nebo třeba já měl do zadních dveří dovedenou origo kabeláž pro el. spouštění oken, přesto, že zad. okna byla na kličku...(švihadla)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Áno to máš pravdu že býva rovnaká ale jedna vec mi nejde do hlavy tak keď už tam dalo do tých dverí tu kabeláž tak to mohli rovno zapojiť od výroby. a to mám celkom dobrú výbavu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...