VojtouNerCZ Odesláno 27. září 2023 Odesláno 27. září 2023 Je tu toho o tomto problému napsané hromadu. Klapky topení. Citovat
46reddy Odesláno 27. září 2023 Odesláno 27. září 2023 jaký je prosím přesně postup při ovzušňování? Citovat
jasom Odesláno 6. říjen 2023 Odesláno 6. říjen 2023 Radiator staci dobre preplaknut hadicou pod tlakom a naliat tam nejaky odhrdzovac kyselinu a par rokov bude pokoj. Odvzdusnis to tak, ze preturujes motor. A to si nam oznamil, ze si to vyriesil? Velmi poucne. Citovat
nowis96 Odesláno 9. říjen 2023 Odesláno 9. říjen 2023 Ahoj, potřebuji poradit. Mám 307 a nefunguje mi ovládání topení jenom tlačítko na rozmrazování zadního okna jde. Nevím jestli to je panelem topení nebo vetrakem. diky. Citovat
46reddy Odesláno 14. říjen 2023 Odesláno 14. říjen 2023 V 6. 10. 2023 at 17:28, jasom napsal: Radiator staci dobre preplaknut hadicou pod tlakom a naliat tam nejaky odhrdzovac kyselinu a par rokov bude pokoj. Odvzdusnis to tak, ze preturujes motor. A to si nam oznamil, ze si to vyriesil? Velmi poucne. odvzdušním, že proturuji motor?? ja zvolil teda jiný postup přes ovzdušnovací srouby, ale každýho věc ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
býčina Odesláno 7. červenec 2024 Odesláno 7. červenec 2024 No chlapi, jestli se vám ucpávají radiatory topení, zpravidla je to starou chladící kapalinou. Já říkám měnit čím dříve tím lépe. Měřit Ph - musí být více jak 7, pokud nastane změna barvy, pokud je už z nějakého důvodu vypuštěná. Pozor záměnu barvy ch.kap, nejlépe ještě propláchnout vodou. Nikdy z chladícího systému nevyteče vše. Ona ta kapalina na bod zámrazu funguje, ale ty stabilizátory koroze zestárnou a něco vyvedou. Za mě max.3 roky ,solidní barva pa PH větší jak 7. Celoživotní náplň, 10 let ap. to nefunguje. Dělám dodávky mám jistou zkušenost. Za další jsem vyděl, že kůli staré chladící kapalině byla za dva roky díra ve vložce válce u 13 litrového motoru, takže vložka tlouštky tak asi 8mm. Citovat
ozzy56 Odesláno 8. červenec 2024 Odesláno 8. červenec 2024 obvykle se chlad. kapalina má měnit po 5 letech a nema problema, ovšem když v zájmu ekologie a údajně rychlejšího nástupu topení zůžíš průchod kapalině přes radiátor a navíc to dlouhodobě nevyzkoušíš, radiátor se ucpe a je ti v autě zima , nakonec novější radiátory mají trubičky širší..., prostě kvůli ušetření 1-2 deci chlad. kapaliny si firma vyrobí problém na roky dopředu, o zkaženém renomé firmy nemluvě..., ano, inhibitory koroze postupem času ztrácejí účinnost--vlastně proto se kapalina má měnit, ale odolnost proti mrazu je stabilní (pokud se nemíchá v provozu vodou) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.