Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

je tu nejak mrtvo,ja cimdal vice pokoukavam po 607ce ,,,nejvice se me zamlouva s benzin 2.2 manual ,,,mensi pojistka a snad i lepsi spotreba nez 3.0i,nejsem zadnej bohac ale 300tis bych na zacaku leta mel snad po kupe,, uz namatkove hledam cernou metlu:aut,,,,,mel jsem 205,309 2*505 ,406, a ted uz jenom ta 607 . najedu cca 15-20tis rocne tak o hdi nepremejslim.

je ale realny ze do cca 300tis koupim peknej 2.2 benzin kousek??s motorem 1.8 16v jsem v 406 spokojenej nejsem zadnej zavodnik i kdyz ho obcas rad tocim na 5500 a vykonem jsem celkem spokojenej-ma nekdo skusenost s tou 2.2i v 607ce --diky vsem

• O 4 týdny později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

Nevím, jestli má smysl odpovídat po půl roce, ale opravdu tu mnoho příspěvků není. Tak se bude odpověď hodit třeba jen někomu dalšímu.

Já mám od 06/2006 P607 2,2i v automatu. Nejsem tedy závodní jezdec, užívám si spíše toho pohodlí klidné jízdy. S průměrnou spotřebou jsem pak do 9-ti litrů. Jezdím ale spíše delší trasy po dálnici. Čistě ve městě je spotřeba někde mezi 11 a 12-ti litrů.

Odesláno
Původně zaslal: FilipH

Nevím, jestli má smysl odpovídat po půl roce, ale opravdu tu mnoho příspěvků není. Tak se bude odpověď hodit třeba jen někomu dalšímu.

Já mám od 06/2006 P607 2,2i v automatu. Nejsem tedy závodní jezdec, užívám si spíše toho pohodlí klidné jízdy. S průměrnou spotřebou jsem pak do 9-ti litrů. Jezdím ale spíše delší trasy po dálnici. Čistě ve městě je spotřeba někde mezi 11 a 12-ti litrů.

smysl to ma ,,je vseobecne hrozne malo info od vlastniku p607 ja furt vaham,a jezdim stale v 406 ale p607 me laka a hodne uz jen kuli tomu ze mam tuze rad ticho v aute a za 250tis se da koupit solidni 2.2i ale mam strach s toho ze moc nahradnich dilu se v druhovyrobe nedela

Odesláno
Původně zaslal: pagot

Původně zaslal: FilipH

jo ale vcera jsem se svezl v A6 2.5tdi novej model r.v 98 tak mam asi jasno

smysl to ma ,,je vseobecne hrozne malo info od vlastniku p607 ja furt vaham,a jezdim stale v 406 ale p607 me laka a hodne uz jen kuli tomu ze mam tuze rad ticho v aute a za 250tis se da koupit solidni 2.2i ale mam strach s toho ze moc nahradnich dilu se v druhovyrobe nedela

Odesláno

Opravdu se v druhovyrobe skoro nic nedela.

Zatim (215 t.km) jsem menil lozisko cerpadla posilovace (3000), napinaci kladku klinaku (2500 vc. klinaku), kotouče, FAP a cidlo tlaku na FAP

Moc se toho nekazi, tak si pro radost predstav ze mas auto za 350 tisic, ale koupis ho za 250 a 100 mas rezervu na opravy.

Dily se daji take sehnat z bouracek.

Odesláno

Hezký den, musím se přiznat, že jsem se taky bál té spotřeby, ale pokud si ale dá člověk pozor na plynový pedál, dá se jet delší trasa i pod 8 litrů. Zkoušel to teď o víkednu na trase Praha-Ostrava a jel jsem dle počítače v průměru za 7,8 litrů, což podle mě není taková hrůza.

Náhradní díly dražší jsou. Rozhodně doporučuji při koupi P607 počítat s nějakou finanční rezervou na opravy, ale ten komfort za ty prachy určitě stojí. Zkrátka za 300tis mít auto za milion - no nekupte to, když to bylo tak levný ;) Navíc za takové peníze lze mít i celkem slušnou výbavu. Já mám za 300tis, vestavěný originál telefon s HF (pod ruční opěrkou řidiče je schované dokonce i sluchátko pro případné telefonisty ze zadních sedadel), 8 airbagů, ASR, ESP, digitální klimatizace, tiptronic, automatické stírání předího okna, changer na 6CD a hudební výbavičku od JBL. Kam se podívám, tam je reproduktor a když to celé zesílím třeba jen do 50%, uvnitř se už nedá pomalu vydržet, ale zvuk je kupodivu stále čistý). A to ticho uvnitř za jízdy opravdu je, tedy pokud se zrovna zmiňované JBL nesnaží vymlátit okna;) Ale vážně, ten zvuk to je opravdu slast, a to nejen basy, ale i ty výšky.

A jestli někdo váhá, zda do P607 toho jít nebo ne, tak se v něm zkuste projet a uvidíte, jestli Vás přesvědčí...;)

Odesláno
Původně zaslal: BOSSCZ

607 je krásnej koráb, ale nevešel by se mě do garáže:myslim :D

ja garaz mam dokonce v baraku,,ale jsem linej tam auto davat,tak stoji venku:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...