pagot Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 je tu nejak mrtvo,ja cimdal vice pokoukavam po 607ce ,,,nejvice se me zamlouva s benzin 2.2 manual ,,,mensi pojistka a snad i lepsi spotreba nez 3.0i,nejsem zadnej bohac ale 300tis bych na zacaku leta mel snad po kupe,, uz namatkove hledam cernou metlu:aut,,,,,mel jsem 205,309 2*505 ,406, a ted uz jenom ta 607 . najedu cca 15-20tis rocne tak o hdi nepremejslim. je ale realny ze do cca 300tis koupim peknej 2.2 benzin kousek??s motorem 1.8 16v jsem v 406 spokojenej nejsem zadnej zavodnik i kdyz ho obcas rad tocim na 5500 a vykonem jsem celkem spokojenej-ma nekdo skusenost s tou 2.2i v 607ce --diky vsem Citovat
Ota Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 v auto palace v Praze na Spořilově byla rozumná 2.2 manuální Citovat
FilipH Odesláno 25. září 2006 Odesláno 25. září 2006 Nevím, jestli má smysl odpovídat po půl roce, ale opravdu tu mnoho příspěvků není. Tak se bude odpověď hodit třeba jen někomu dalšímu. Já mám od 06/2006 P607 2,2i v automatu. Nejsem tedy závodní jezdec, užívám si spíše toho pohodlí klidné jízdy. S průměrnou spotřebou jsem pak do 9-ti litrů. Jezdím ale spíše delší trasy po dálnici. Čistě ve městě je spotřeba někde mezi 11 a 12-ti litrů. Citovat
pagot Odesláno 25. září 2006 Autor Odesláno 25. září 2006 Původně zaslal: FilipH Nevím, jestli má smysl odpovídat po půl roce, ale opravdu tu mnoho příspěvků není. Tak se bude odpověď hodit třeba jen někomu dalšímu. Já mám od 06/2006 P607 2,2i v automatu. Nejsem tedy závodní jezdec, užívám si spíše toho pohodlí klidné jízdy. S průměrnou spotřebou jsem pak do 9-ti litrů. Jezdím ale spíše delší trasy po dálnici. Čistě ve městě je spotřeba někde mezi 11 a 12-ti litrů. smysl to ma ,,je vseobecne hrozne malo info od vlastniku p607 ja furt vaham,a jezdim stale v 406 ale p607 me laka a hodne uz jen kuli tomu ze mam tuze rad ticho v aute a za 250tis se da koupit solidni 2.2i ale mam strach s toho ze moc nahradnich dilu se v druhovyrobe nedela Citovat
pagot Odesláno 26. září 2006 Autor Odesláno 26. září 2006 Původně zaslal: pagot Původně zaslal: FilipH Nevím, jestli má smysl odpovídat po půl roce, ale opravdu tu mnoho příspěvků není. Tak se bude odpověď hodit třeba jen někomu dalšímu. Já mám od 06/2006 P607 2,2i v automatu. Nejsem tedy závodní jezdec, užívám si spíše toho pohodlí klidné jízdy. S průměrnou spotřebou jsem pak do 9-ti litrů. Jezdím ale spíše delší trasy po dálnici. Čistě ve městě je spotřeba někde mezi 11 a 12-ti litrů. jo ale vcera jsem se svezl v A6 2.5tdi novej model r.v 98 tak mam asi jasno smysl to ma ,,je vseobecne hrozne malo info od vlastniku p607 ja furt vaham,a jezdim stale v 406 ale p607 me laka a hodne uz jen kuli tomu ze mam tuze rad ticho v aute a za 250tis se da koupit solidni 2.2i ale mam strach s toho ze moc nahradnich dilu se v druhovyrobe nedela Citovat
P607Olda Odesláno 26. září 2006 Odesláno 26. září 2006 Opravdu se v druhovyrobe skoro nic nedela. Zatim (215 t.km) jsem menil lozisko cerpadla posilovace (3000), napinaci kladku klinaku (2500 vc. klinaku), kotouče, FAP a cidlo tlaku na FAP Moc se toho nekazi, tak si pro radost predstav ze mas auto za 350 tisic, ale koupis ho za 250 a 100 mas rezervu na opravy. Dily se daji take sehnat z bouracek. Citovat
FilipH Odesláno 2. říjen 2006 Odesláno 2. říjen 2006 Hezký den, musím se přiznat, že jsem se taky bál té spotřeby, ale pokud si ale dá člověk pozor na plynový pedál, dá se jet delší trasa i pod 8 litrů. Zkoušel to teď o víkednu na trase Praha-Ostrava a jel jsem dle počítače v průměru za 7,8 litrů, což podle mě není taková hrůza. Náhradní díly dražší jsou. Rozhodně doporučuji při koupi P607 počítat s nějakou finanční rezervou na opravy, ale ten komfort za ty prachy určitě stojí. Zkrátka za 300tis mít auto za milion - no nekupte to, když to bylo tak levný Navíc za takové peníze lze mít i celkem slušnou výbavu. Já mám za 300tis, vestavěný originál telefon s HF (pod ruční opěrkou řidiče je schované dokonce i sluchátko pro případné telefonisty ze zadních sedadel), 8 airbagů, ASR, ESP, digitální klimatizace, tiptronic, automatické stírání předího okna, changer na 6CD a hudební výbavičku od JBL. Kam se podívám, tam je reproduktor a když to celé zesílím třeba jen do 50%, uvnitř se už nedá pomalu vydržet, ale zvuk je kupodivu stále čistý). A to ticho uvnitř za jízdy opravdu je, tedy pokud se zrovna zmiňované JBL nesnaží vymlátit okna;) Ale vážně, ten zvuk to je opravdu slast, a to nejen basy, ale i ty výšky. A jestli někdo váhá, zda do P607 toho jít nebo ne, tak se v něm zkuste projet a uvidíte, jestli Vás přesvědčí... Citovat
BOSSCZ Odesláno 2. říjen 2006 Odesláno 2. říjen 2006 607 je krásnej koráb, ale nevešel by se mě do garáže:myslim Citovat
pagot Odesláno 2. říjen 2006 Autor Odesláno 2. říjen 2006 Původně zaslal: BOSSCZ 607 je krásnej koráb, ale nevešel by se mě do garáže:myslim ja garaz mam dokonce v baraku,,ale jsem linej tam auto davat,tak stoji venku:D Citovat
BOSSCZ Odesláno 2. říjen 2006 Odesláno 2. říjen 2006 Jo tak já mam garáž taky a mám stejnej problém, ale dneska se mě to po tejdnu povedlo a je v garáži:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.