VojtouNerCZ Odesláno 20. září 2020 Odesláno 20. září 2020 Konečně se mi podařilo rozjet diagnostiku ve virtual boxu. Takže dotaz k chybám. Kódy nemám, chyby nešly rozkliknout. Když mi proadíte jak na to, zkusím. 307 NFU 2002 Sdružený přístroj-vzdálená přechodná závada-neprobíhá komunikace s inteligentní jednotkou (na budíkách nesvítí kontrolka motoru - přelepená není, možná je toto důvod?) Počítač motoru- trvalá závada škrtící klapka s motorkem (budu ji měnit, je to ta plastová, houpe volnoběh ) Počítač automatické převodovky-Trvalá závada:signál vstupních otáček převodovky. Absence signálu Dále dotaz ohledně nastavení výbavy-potřebuji deaktivovat automatickí stěrače (senzor tam už není, byl tam ten kulatý). Kde bych toto našel? A jakou verzi diagboxu mám používat? Nyní mám 7.02, má cenu aktualizovat, když to budu používat pouze na 2x 307, obě VAN? Citovat
inoxing Odesláno 20. září 2020 Odesláno 20. září 2020 kontrolka motoru nesviti proto, ze asi nekdo odpajel smd, jinak sviti i bez pripojene jednotky motoru, jinak prechodna zavada, neni duvod resit klapka mozna staci vycistit uvnitr drahy odpojeny snimac prevodovky/spatny snimac/kabelaz ko senzor deste deaktivujes v konfiguraci bsi, musis to projit, v jedne zalozce bude pritomen Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.