pigi.jakub Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Ahojte lidi prosimvás sundávali jste už někdo zadní nárazník na peugeot 406 break???potřeboval bych si tam nainstalovat parkovací senzory..Děkuju za rady Citovat
zbrojnoš Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Původně zaslal: pigi.jakub Ahojte lidi prosimvás sundávali jste už někdo zadní nárazník na peugeot 406 break???potřeboval bych si tam nainstalovat parkovací senzory..Děkuju za rady a kolikpak koštujou takový parkovací senzory, snad ne jako parkpilot v ukázce( 2400.) Citovat
Ferry Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Původně zaslal: pigi.jakub Ahojte lidi prosimvás sundávali jste už někdo zadní nárazník na peugeot 406 break???potřeboval bych si tam nainstalovat parkovací senzory..Děkuju za rady kdyz se k tomu vecer dostanu, napisu ti navod Citovat
oni Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 kdyz uz se tady o tom bavite,muzu poprosit o navod jak sundat predni naraznik na 306 a jak je to s naraznikama starsi a novejsi rady??jdou z novejsi na starsi??diky moc!! Citovat
chuck11 Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Původně zaslal: oni kdyz uz se tady o tom bavite,muzu poprosit o navod jak sundat predni naraznik na 306 a jak je to s naraznikama starsi a novejsi rady??jdou z novejsi na starsi??diky moc!! U mně ho sundám tak ,že když si lehnu pod auto tak na každé straně nárazníku (u vrchu) mám 3 matky které vodšroubuju a voddělám nárazník nic víc:mrk:roker Samozřejmně pokud máš ještě zespodu nárázníku takové 3 packy (od nárazníku)přišroubované tak je třeba taky vodšroubovat:papa [upravil dne 29.3.06 chuck11] Citovat
oni Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 a netusis jestli tam ten novej pujde misto toho staryho!!! Citovat
chuck11 Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Původně zaslal: oni a netusis jestli tam ten novej pujde misto toho staryho!!! Tak to netuším ,ale pokusím se to zjistit:myslim:papa Citovat
oni Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 par lidi mi uz rikalo ze maj jinej tvar,vice zaoblenej tak prej kvuli tomu!!!ja se chystam zmenit predni optiku a tenhle naraznik s mlham kulatejma by byl super!! Citovat
pigi.jakub Odesláno 29. březen 2006 Autor Odesláno 29. březen 2006 Já jasem kopil tohle http://www.levnealarmy.cz/detail.php?id=28 Citovat
zbrojnoš Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Původně zaslal: pigi.jakub Já jasem kopil tohle http://www.levnealarmy.cz/detail.php?id=28 viděl jsi tam i to denní svícení za 600 Kč? To by bylo dobrý, zvláš?, když teď chtějí svítit celoročně. Citovat
Ferry Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Původně zaslal: zbrojnoš Původně zaslal: pigi.jakub Já jasem kopil tohle http://www.levnealarmy.cz/detail.php?id=28 viděl jsi tam i to denní svícení za 600 Kč? To by bylo dobrý, zvláš?, když teď chtějí svítit celoročně. hehe automaticky rozsveceni jsem si udelal s naklady asi 80Kc uz pred dvema roky Citovat
zbrojnoš Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 Ferry, když na to máš předpoklady. Myslím praktické, ne finanční. Citovat
Ferry Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 tak puvodni dotaz znel na sundani zadniho narazniku u 406 break, tedy zkracene : uvolnit tesneni patych dveri, povolit vsechny srouby plastoveho oblozeni u hrany kufru a odcvaknout a vyndat spodni cast oblozeni zadnich sloupku, pak vyndat ty plastove prihradky na prislusenstvi, pak sundat tapecirunk na bocich kufru, aby ses dostal k uchyceni narazniku, dale odsroubovat a vyndat ventilaci kufru v pravem zadnim rohu kufru, zvenku auta povolit srouby drzici plastove podbehy kol a povolit srouby ktere spojuji naraznik s blatnikem. Pod autem povolit srouby ktere prichycuji naraznik k podvozku a pak ve finale zevnitr kufru povolit zbyvajici srouby ( celkem sest ) S pomoci druhe osoby uvolnit naraznik a sundat ho z auta Montaz je opacnym postupem Citovat
pigi.jakub Odesláno 29. březen 2006 Autor Odesláno 29. březen 2006 Zní to docela složitě.Snad se mi to povede...Děkuji za návod Citovat
chuck11 Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Původně zaslal: zbrojnoš viděl jsi tam i to denní svícení za 600 Kč? To by bylo dobrý, zvláš?, když teď chtějí svítit celoročně. Podívej se na TOHLE:papa:papa Citovat
Ferry Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: zbrojnoš viděl jsi tam i to denní svícení za 600 Kč? To by bylo dobrý, zvláš?, když teď chtějí svítit celoročně. Podívej se na TOHLE:papa:papa to je to co mam v aute Citovat
Karel Č Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Kvůli montáži parkovacích senzorů se narazník na breaku sundavat nemusí. Dokonce se to mnohem lépe dělá na autě než na samotném nárazníku. Hlavní jednotku umísti na levou stranu, sloupkem tam vede nahoru do 5-tých dveří svazek ve kterém je zpátečka. A jestli si to dobře pamatuji tak někde pod světlem se dají kabely od senzorů protáhnout dovnitř auta. A tady je modul pro denní svícení o něco levnější a pro členy clubu je i sleva: http://www.autotop.cz/index.php?node=ATCLIGHT-xx Citovat
chuck11 Odesláno 30. březen 2006 Odesláno 30. březen 2006 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: zbrojnoš viděl jsi tam i to denní svícení za 600 Kč? To by bylo dobrý, zvláš?, když teď chtějí svítit celoročně. Podívej se na TOHLE:papa:papa to je to co mam v aute Na kolik tě přišli součástky:papa:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.