bigdisplay Odesláno 5. září 2020 Odesláno 5. září 2020 (upraveno) Ahojte nevie niekto čo je to za relátko ? po pripojení baterky mi cvakne, to relé je za batériou Upraveno 5. září 2020 uživatelem bigdisplay Citovat
Hafity Odesláno 5. září 2020 Odesláno 5. září 2020 Relé palivového čerpadla? Ale to vařím z vody, 207mě jsem ještě pod kapotu nekoukal.... To je nějaká zbořenina Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 5. září 2020 Odesláno 5. září 2020 (upraveno) Je mi nějaký povědomý... Relé ABS EDIT- Nebo to čerpadlo. Upraveno 5. září 2020 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
bigdisplay Odesláno 7. září 2020 Autor Odesláno 7. září 2020 Vďaka za info aspoň viem na čo sa mám zamerať, ale asi to nechám na servis, auto už nemôžem naštartovať. Kúpil som si aj knižku Jak nato Peugeot 207 -sú tam aj elektrické schémy ale to je len také všeobecné - žiadne relátka tam nie sú popísané, akú majú funkciu ani kde sa nachádzajú, hlavne v BSI -že obráťte sa servis Peugeot. Tak som sa objednal do servisu. Predpokladám že chyba je jednej alebo druhej poistkovej skrinke, možno BSI. Potom dám vedieť kde bol problém. Citovat
vladosr Odesláno 7. září 2020 Odesláno 7. září 2020 je to rele ABS .... ked startujes kruti sa motor? na pristrojovke svieti check... pripadne klucik ? Citovat
bigdisplay Odesláno 7. září 2020 Autor Odesláno 7. září 2020 keď otočím klúčikom tak sa mi len zapnú príslušné kontrolky, tak ako vždy, žiadnu chybu mi to na display nehlási, cvakne nejaké relé v poistkovom relé v kabíne, ale neštartuje to, batéria má tri roky, je nabitá, uvidíme, každopádne dám vedieť kde bola chyba Citovat
jarokare Odesláno 7. září 2020 Odesláno 7. září 2020 Jestli netočí starter , tak zkontroluj pojistku F8 v pojistkovce v motoru Citovat
bigdisplay Odesláno 7. září 2020 Autor Odesláno 7. září 2020 tú som odmeral ako prvú, poistka F8 aj napätie na nej je v poriadku. Ja som len zvedavý akú cenu si Begam-Peugeot vypýta cenu za opravu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.