Berkoff Odesláno 4. září 2020 Odesláno 4. září 2020 Ahoj, koupím spínací skřínku na p406, jde mi hlavne o elektriku, nejde mi u mlady v pegyně ventilator a na opravu se moc necítím. Takze spicka s kabely, abych to jen vymenil. Nabidnete.
Charlie 1 Odesláno 4. září 2020 Odesláno 4. září 2020 Ahoj jednu mám je to mux,ale je ve sloupku řízení a klíč abych to vytáhl z té kovové objímky nemám, tak jestli někdo poradí jak vytáhnout?
ChouLu Odesláno 4. září 2020 Odesláno 4. září 2020 Berkoffe vyměň jen ořech s těmi kabely stojí 500 a je to o vyndání jednoho plíšku a výměně nemusíš řešit jinej klíč atd
Berkoff Odesláno 7. září 2020 Autor Odesláno 7. září 2020 ChouLu a kde se to dá sehnat? V pežotu? To mám právě v plánu jen jsem netuešil kde to vzít. je jich víc variant nebo stačí dojít do pežota s VINkem?
Berkoff Odesláno 7. září 2020 Autor Odesláno 7. září 2020 V 4. 9. 2020 at 9:18, Charlie 1 napsal: Ahoj jednu mám je to mux,ale je ve sloupku řízení a klíč abych to vytáhl z té kovové objímky nemám, tak jestli někdo poradí jak vytáhnout? Bez klíče těžko, to nech být, ono mě stačí co psal ChouLu. Díky
Recommended Posts
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.