slimboy Odesláno 18. duben Odesláno 18. duben (upraveno) Moznost preodbjednavky retazovej rozvodovej sady na atmosfericke aj turbom preplnane PureTechy 1,2. Dodanie predbezne v druhej polovici roka 2026. Osobne som k tomu zatial trochu skepticky, ale optimisti sa urcite potesia. sada pre atmosfericke motory EB0 / ZMZ / ZM01 EB2 / HMZ / HM01 https://www.pro-chain.com/a-97406028/puretech-chain-kits/chain-conversion-kit-for-na-engines/ sada pre turbomotory EB2DT / HNZ / HN01 EB2DTS / HNY / HN02 EB2ADT / HNP / HN05 EB2ADTD / HNK / HN05 EB2ADTD / HNE / HN05 EB2ADTS / HNS / HN05 EB2ADTX / HNN / HN07 https://www.pro-chain.com/a-97406037/puretech-chain-kits/chain-conversion-kit-for-turbo-engines/ A dolezita vec - na stranke uvadzaju, ze objednat sadu moze len servis, nie bezny clovek. Pri registracii je vyzadovane uviest nazov firmy a ICO / IC DPH. Neviem ci to ICO a nazov budu nejak aj overovat, ale teda asi pre istotu bude lepsie spravit registraciu cez nejakeho vasho servisaka: All account requests are reviewed manually to ensure correct product application and support. To request a customer account, please provide the following information: - company name - business address and country - website (if available) - VAT number or business registration number Providing complete and accurate information helps us process your request efficiently. We supply exclusively to automotive businesses. Price and delivery inquiries from private individuals will not be processed. Upraveno 18. duben uživatelem slimboy Citovat
ChouLu Odesláno 18. duben Odesláno 18. duben Byl jsem na prezentaci v Holandsku, kdy s tímhle kluci přišli.. ale to už pár let bude, došli peníze na vývoj a evidetně to od nich po čase někdo koupil a dokončil uvidíme jak to bude fugnovat.. těch bolístek to mělo hrozně moc během vývoje Citovat
miroska Odesláno 21. duben Odesláno 21. duben no já už jsem spokojený.Té francouzské pomsty(se sarkasmem říkám Sarkozyho pomstou) jsem se zbavil.Nejlíp na něm fungovala automatická převodovka Aisin,protože byla japonská. Elektronika ,hlavně rádio a s ním věci spojené(navi...)se při každém startu restartovala.Ale jízdní vlastnosti,akcelerace fakt super ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.