Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Moznost preodbjednavky retazovej rozvodovej sady na atmosfericke aj turbom preplnane PureTechy 1,2. Dodanie predbezne v druhej polovici roka 2026. Osobne som k tomu zatial trochu skepticky, ale optimisti sa urcite potesia. :)

sada pre atmosfericke motory
EB0 / ZMZ / ZM01
EB2 / HMZ / HM01 
https://www.pro-chain.com/a-97406028/puretech-chain-kits/chain-conversion-kit-for-na-engines/ 

sada pre turbomotory
EB2DT / HNZ / HN01
EB2DTS / HNY / HN02
EB2ADT / HNP / HN05
EB2ADTD / HNK / HN05
EB2ADTD / HNE / HN05
EB2ADTS / HNS / HN05
EB2ADTX / HNN / HN07
https://www.pro-chain.com/a-97406037/puretech-chain-kits/chain-conversion-kit-for-turbo-engines/

A dolezita vec - na stranke uvadzaju, ze objednat sadu moze len servis, nie bezny clovek. Pri registracii je vyzadovane uviest nazov firmy a ICO / IC DPH. Neviem ci to ICO a nazov budu nejak aj overovat, ale teda asi pre istotu bude lepsie spravit registraciu cez nejakeho vasho servisaka:

All account requests are reviewed manually to ensure correct product application and support. To request a customer account, please provide the following information:
- company name
- business address and country
- website (if available)
- VAT number or business registration number

Providing complete and accurate information helps us process your request efficiently. We supply exclusively to automotive businesses. Price and delivery inquiries from private individuals will not be processed.

Upraveno uživatelem slimboy
Odesláno

Byl jsem na prezentaci v Holandsku, kdy s tímhle kluci přišli.. ale to už pár let bude, došli peníze na vývoj a evidetně to od nich po čase někdo koupil a dokončil :) uvidíme jak to bude fugnovat.. těch bolístek to mělo hrozně moc během vývoje :(  

Odesláno

no já už jsem spokojený.Té francouzské pomsty(se sarkasmem říkám Sarkozyho pomstou) jsem se zbavil.Nejlíp na něm fungovala automatická převodovka Aisin,protože byla japonská.

Elektronika ,hlavně rádio a s ním věci spojené(navi...)se při každém startu restartovala.Ale jízdní vlastnosti,akcelerace fakt super 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...